Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 4.000 de oameni din 12 localitati vasluiene, fara energie electrica de peste 30 de ore

B1 B1,
Peste 4.000 de oameni din 12 localitati vasluiene, fara energie electrica de peste 30 de ore

Peste 4. 000 de persoane din 12 localitati vasluiene sunt fara curent electric de peste 30 de ore, dupa ce o parte din reteaua care alimenteaza cu energie electrica doua comune s-a prabusit pe camp sub. continuă pe B1

12 localitati vasluiene, fara curent electric de 30 de ore.

Peste 4. 000 de locuitori din 12 localitati din judetul Vaslui sunt fara energie electrica de peste de 30 de ore, din cauza vremii, relateaza Mediafax. Avaria a avut loc in cursul noptii de luni spre marti, cand au ramas nealimentate cu energie electrica aproximativ 4. 000 de oameni din 12 sate din localitatile Bogdanesti si Lipovat: Horoiata, Untesti, Hupca, Ulea, Bogdanesti, Corlatesti, Vladesti, Visinari, Orgoiesti, Buda, Fundu Vaii si Capusneni, dupa ce stalpii de electricitate s-au .

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au averi cat jumatate din populatie.

Influenta organizatie Oxfam sustine ca cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului, informeaza Mediafax. Cei mai puternici oameni din lume se reunesc in aceste zile in luxoasa statiune de schi Davos, avand ca tema generala de discutii economia, politica si societatea intr-o lume transformata de criza. Lideri politici si din mediul de afaceri si personalitati vor face schimb de idei in perioada 22-25 ianuarie in jurul celor mai importante subiecte .

UPDATE Primul protest cu acte in regula la Pungesti. Peste 150 de oameni, din mai multe orase, participa la miting

Dupa mai bine de o luna de la ultimele proteste, activistii si localnicii din comuna Pungesti participa, astazi, la primul protest anti-Chevron din acest an.

UPDATE Primul protest cu acte in regula la Pungesti. Peste 150 de oameni, din mai multe orase, au participat la miting

Dupa mai bine de o luna de la ultimele proteste, activistii si localnicii din comuna Pungesti participa, astazi, la primul protest anti-Chevron din acest an.

48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni. Intrebarile-cheie fara raspuns

La aproape 48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni ramin citeva intrebari fara raspuns. Sint intrebari legate de detalii ale sistemelor interne ale fiecarei structuri implicate in operatiuni, detalii despre comunciarea intre aceste sisteme, detalii despre cum au functionat oamenii-cheie din aceste institutii. Sa nu uitam ca doua persoane au murit, iar concluziile medicilor legisti arata ca hipotermia este una dintre cauzele decesului. Vietile lor nu pot fi recuperate, din pacate, dar functionarea sistemelor critice poate fi ameliorata daca vom avea raspunsurile la aceste intrebari.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )