Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate

Antena3 Antena3,
Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate

In cadrul unei actiuni organizate la nivel national, coordonata de Directia Arme, Explozivi si Substante periculoase din cadrul I. , in doar 3 zile, politistii au efectuat controale la agenti economici ce efectueaza operatiuni cu azotat de amoniu, in urma carora au fost indisponibilizate peste 8. 000 de tone. continuă pe Antena3

Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu au fost indisponibilizate

Peste 8. 000 de tone de azotat de amoniu au fost confiscate de politisti, dupa controale facute de politisti in toata tara. Cea mai mare cantitate indisponibilizata a fost din Portul Constanta Sud Agigea.

Peste 25.000 de tone de azotat de amoniu sunt stocate in Portul Constanta

In evidentele CN Administratia Porturilor Maritime S. Constanta exista 5 operatori care efectueaza operatiuni de incarcaredescarcare si depozitare temporara a azotatului de amoniu.

Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate de politisti in toata tara

Peste 8. 000 de tone de azotat de amoniu au fost indisponibilizate de politisti, in doar trei zile, in urma unor controale facute la nivel national, la agenti economici care fac operatiuni cu aceasta substanta periculoasa, scrie News. ro.

Politia a confiscat peste 8.000 de tone de azotat de amoniu, aproape 5.000 de tone doar din Portul Agigea

Peste 8. 000 de tone de azotat de amoniu au fost confiscate, dupa controale facute de politisti in toata tara. Cea mai mare cantitate indisponibilizata a fost din Portul Constanta Sud Agigea, aproape 5. 000 de tone, anunta Mediafax. Cate mii de tone de azotat de amoniu sunt in Portul Constanta si unde sunt ele depozitate.

UPDATE Roata unui TIR incarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a explodat in Timis. Pericolul a fost inlaturat

Autoritatile din Timis au intrat in alerta, joi la pranz, dupa ce roata unui TIR ncarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu, substanta care a provocat explozia din Beirut, a explodat si a luat foc.

Cate mii de tone de azotat de amoniu sunt in Portul Constanta si unde sunt ele depozitate

Toti operatorii care manipuleaza marfuri periculoase in portul Constanta, categorie in care se incadreaza si azotatul de amoniu, au obligatia intocmirii unui plan de masuri de securitate aprobat de ISU privind manipularea, depozitarea si transportul acestor tipuri de marfuri, potrivit unui comunicat al Administratiei Porturilor Maritime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )