Libnet.ro
UNICEF

10:45

Peste 90 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2016

Hotnews Hotnews,
 Peste 90 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2016

Editia din acest an a Selectiei Nationale Eurovision Romania a atras peste 90 de piese in cursa pentru un loc pe scena de la Baia Mare. Vedete autohtone, dar si multi compozitori straini - suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi - spera sa reprezinte Romania la concursul de la Stockholm, din luna mai. continuă pe Hotnews

90 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2016

Peste 90 de artisti - vedete autohtone, dar si multi compozitori straini - suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi - vor sa reprezinte Romania la concursul Eurovision care se desfasoara in acest an la Stockholm, transmite Agerpres.

Peste 90 de artisti s-au inscris la Selectia Nationala pentru a reprezenta Romania la Eurovision

Peste 90 de piese au fost inscrise, anul acesta, la Selectia Nationala Eurovision Romania. Vedete autohtone, dar si multi compozitori straini - suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi - spera sa reprezinte Romania la concursul de la Stockholm, care are loc in luna mai, anunta TVR, intr-un comunicat.

Selectia Nationala Eurovision 2016: ce artisti spera sa reprezinte Romania si cum suna piesele lor VIDEO

Mai multi artisti au confirmat inscrierea la Selectia Nationala Eurovision 2016, de la cantareti cu acte in regula, solisti aflati la inceput de drum sau fosti participanti la talent-show-uri, toti spera sa li se dea sansa de a reprezenta Romania la Stockholm.

Eurovision 2016: peste 90 de artisti s-au inscris la Selectia Nationala VIDEO

CONCURENTA Peste 90 de piese au fost inscrise la Selectia Nationala Eurovision 2016, iar juriul de specialitate va alege cei 12 finalisti, urmand ca numele acestora sa fie anuntate joi de catre Televiziunea Romana.

14 companii vor reprezenta Romania la Mobile World Congress Barcelona

Pe 22 februarie incepe la Barcelona cel mai important eveniment mondial pentru aplicatiile mobile. La Mobile World Congress participa mai mult de 2,000 de companii, dintre care 14 romanesti. La editia 2015 au fost 94. 000 de invitati. Este a cincea editie la care Romania este prezenta.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Anul Nou Chinezesc: recomandari care ne vor ajuta sa atragem norocul in 2016 si previziuni care s-au adeverit

Astazi este Anul Nou Chinezesc, iar anul 2016 se desfasoara sub semnul Maimutei de Foc, conform zodiacului chinezesc. Maimuta de Foc anunta o perioada plina de neprevazut pe plan mondial, cu rasturnari politice, revolutii si miscari sociale, dar si la nivel individual, considera astrologii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )