Libnet.ro
UNICEF

12:30

Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor privind gratierea si modificarea codurilor penale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor privind gratierea si modificarea codurilor penale

Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, ministrul Justitiei, Florin Iordache, spunand in deschiderea dezbaterii ca de gratiere nu vor beneficia. continuă pe Wall-Street Ro

Gigi Becali s-a inscris la dezbaterea proiectelor privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse

Fostul parlamentar Gigi Becali a declarat, vineri, ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei referitoare la proiectele privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse, in calitate de vicepresedinte la o organizatie pentru apararea drepturilor omului si de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European si din Parlamentul Romaniei.

Mai multe ONG-uri au cerut retragerea proiectelor privind justitia din procedura de urgenta si discutarea lor Parlament

Mai multe organizatii nonguvernamentale au cerut luni, la dezbaterea de la Ministerul Justitiei, retragerea OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale, discutarea proiectelor in Parlament, dupa ce vor fi facute studii de impact si.

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, catre Florin Iordache, la dezbaterea publica pe tema Legii gratierii: Lasati-i sa-si faca pedepsele. Ma refer aici la cei ai dumneavoastra din politica, din servicii si din alte structuri ale statului

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Teodor Maries, a participat, luni, la dezbaterea pe tema OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal, care a avut loc la Ministerul Justitiei. in acest context, el i-a cerut ministrului Florin Iordache sa ii lase pe cei condamnati sa isi faca pedepsele, dand exemplu pe cei din politica, din servicii si din alte structuri ale statului care au delapidat, au furat, au distrus.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )