Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mai multe ONG-uri au cerut retragerea proiectelor privind justitia din procedura de urgenta si discutarea lor Parlament

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe ONG-uri au cerut retragerea proiectelor privind justitia din procedura de urgenta si discutarea lor Parlament

Mai multe organizatii nonguvernamentale au cerut luni, la dezbaterea de la Ministerul Justitiei, retragerea OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale, discutarea proiectelor in Parlament, dupa ce vor fi facute studii de impact si. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe cluburi din Sibiu functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. Inspectorii ISU au dat amenzi de peste 11.000 de lei

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu a descoperit, in weekend, mai multe cluburi care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, care au cai de evacuare blocate sau foarte mici, instalatii defecte sau improvizatii. Astfel, au fost date amenzi de peste 11. 000 de lei.

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in 2016

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in anul 2016, potrivit cifrelor obtinute agentia News. ro de la mai multe institutii de spectacole din Bucuresti. Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti a vandut, in 2016, 160. 000 de bilete, la care se adauga alte cateva zeci de mii de invitatii la spectacolele sale.

Angajari prin reteaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, in Malta pentru soferii de autobuz

Angajatorii din 13 state europene pun la bataie peste 700 de locuri de munca pentru romanii care doresc sa lucreze in strainatate. Cele mai multe slujbe sunt in Malta, pentru soferi, si Damenarca, in agricultura.

Mai multe clase la scolile profesionale din Cluj din toamna acestui an: Elevii primesc o bursa de 200 de lei

Reprezentantii inspectoratului Scolar Judetean Cluj au anuntat ca din anul scolar 2018-2018 vor fi 41 de clase profesionale, adica mai multe decat sunt acum.

Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor privind gratierea si modificarea codurilor penale

Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, ministrul Justitiei, Florin Iordache, spunand in deschiderea dezbaterii ca de gratiere nu vor beneficia.

Gigi Becali s-a inscris la dezbaterea proiectelor privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse

Fostul parlamentar Gigi Becali a declarat, vineri, ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei referitoare la proiectele privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse, in calitate de vicepresedinte la o organizatie pentru apararea drepturilor omului si de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European si din Parlamentul Romaniei.

Trei turisti s-au ratacit in Muntii Valcan. Au fost gasiti de echipele de salvare dupa mai multe ore de cautari

Echipele Salvamont si ale Jandarmeriei Montane au pornit in cautarea a trei turisti care s-au aventurat in muntii Valcan, dupa ce o tanara a cerut ajutor autoritatilor, afirmand ca insotitorii ei s-au ratacit.

Ofiterii de investigatie din cadrul sectoarelor de politievor avea mai multe competente

Ofiterii de investigatie din cadrul sectoarelor de politie vor avea competenta nu doar sa constate faptele contraventionale, dar si sa le examineze, transmite IPN cu referire un proiect de lege elaborat de MAI, privind modificarea Codului contraventional.

Legendara Serena: a castigat Australian Open, are cele mai multe trofee Grand Slam si e, din nou, numarul 1 mondial

Finala in familie a fost castigata, asa cum era de asteptat, de sora mai mica a lui Venus. A fost un meci din care n-au lipsit scrasnitul din dinti, pumnii stransi in aer si tipetele de frustrare. Dupa ultimul punct insa, Venus a facut un gest superb.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )