Libnet.ro
UNICEF

11:30

Peste o treime din mall-uri au nevoie de imbunatatiri si modernizari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste o treime din mall-uri au nevoie de imbunatatiri si modernizari

Peste o treime din centrele comerciale existente au nevoie de imbunatatiri si modernizari, a declarat ieri, intr-o conferinta, Tudor Popp, director in cadrul firmei de consultanta Immpuls Real Estate Solutions. continuă pe Ziarul Bursa

Viitorul mall-urilor: Internetul, fantoma care bantuie jucatorii pe o piata in care crucial este 'sa te culci cu clientul'

Peste o treime din mall-urile din Romania fac parte din prima generatie de centre comerciale, asa ca exista o nevoie stringenta de lucrari de modernizare. Investitiile proprietarilor de centre comerciale trebuie insa sa depaseasca fatada si sa mearga.

Marea Britanie: minoritatile etnice vor reprezenta o treime din populatie pana in 2050

Aproape o treime din britanici vor proveni din randul minoritatilor etnice pana in 2050, in cazul in care tendintele actuale continua, potrivit unui studiu publicat marti de catre Policy Exchange, un centru de cercetare, relateaza AFP.

Minoritarii, o treime din populatia Marii Britanii, in 2020

Aproape o treime din britanici vor proveni din randul minoritatilor etnice pana in 2050, in cazul in care tendintele actuale continua, potrivit unui studiu publicat marti de catre Policy Exchange, un centru de cercetare, anunta Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )