Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea: Nu inteleg cum intr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul pestei porcine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petre Daea: Nu inteleg cum intr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul pestei porcine

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se intreaba cum a putut intra virusul pestei porcine intr-un complex care are o singura intrare si iesire. Ministrul a mai spus ca in momentul de fata opt judete sunt afectate, iar situatia cea mai severa este in. continuă pe Wall-Street Ro

Petre Daea, despre pesta porcina: Nu nteleg cum ntr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca este un mare semn de intrebare felul in care a putut intra virusul pestei porcine intr-un complex care are o singura intrare si iesire, precizand ca in momentul de fata opt judete sunt afectate, iar situatia cea mai severa este in judetul Tulcea.

Petre Daea face o gafa monumentala: cum intra un virus in ferma de porci

Romania are probleme in aceasta perioada cu pesta porcina. Petre Daea, ministrul Agriculturii, a crezut ca a gasit o scapare si a pornit un rationament atat de ciudat, incat n-ai ce sa mai spui dupa. intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, Petre Daea si-a pus o intrebare fundamentala care nu ajuta cu nimic. El a [].

Petre Daea: Nu-i lasam pe romani fara porci. Suntem in stare sa producem urgent

Romanii nu vor fi lasati fara porci, iar tara noastra este capabila sa produca urgent pentru a inlocui pierderile cauzate de virusul pestei porcine africane, a anuntat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Pesta porcina africana: DECIZIE de ultima ora luata de Petre Daea

Situatia fermierilor romani este critica dupa ce pesta porcina africana a lovit Romania. Ministrul Petre Daea a declarat, dupa sedinta de la Guvern, ca s-au stabilit masuri suplimentare. Am stabilit.

Petre Daea, noi dezvaluiri despre pesta porcina: Am stabilit masurile suplimentare pe care trebuie sa le luam in vederea stoparii acestui virus

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut noi devaluiri legate de pesta porcina. Stire in curs .

Petre Daea, despre pesta porcina: Nu are nici antidot, nici vaccin. Nu vede nimeni cum circula

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti ca pesta porcina este un virus care nu are nici antidot, nici vaccin, nu-l vede nimeni cum circula, el precizand ca situatia focarelor din teritoriu va fi analizata in cursul zilei la o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

Anunt important despre pesta porcina. Ce spune ministrul Petre Daea

Romanii nu vor ramane fara porci din cauza virusului pestei porcine africane, pentru ca suntem in stare sa producem urgent si sa inlocuim aceste pierderi, a anuntat ministrul Agriculturii, Petre.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )