Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petre Daea, despre pesta porcina: Nu nteleg cum ntr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea, despre pesta porcina: Nu nteleg cum ntr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca este un mare semn de intrebare felul in care a putut intra virusul pestei porcine intr-un complex care are o singura intrare si iesire, precizand ca in momentul de fata opt judete sunt afectate, iar situatia cea mai severa este in judetul Tulcea. continuă pe Hotnews

Petre Daea, despre pesta porcina: Nu are nici antidot, nici vaccin. Nu vede nimeni cum circula

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti ca pesta porcina este un virus care nu are nici antidot, nici vaccin, nu-l vede nimeni cum circula, el precizand ca situatia focarelor din teritoriu va fi analizata in cursul zilei la o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

Petre Daea, noi dezvaluiri despre pesta porcina: Am stabilit masurile suplimentare pe care trebuie sa le luam in vederea stoparii acestui virus

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut noi devaluiri legate de pesta porcina. Stire in curs .

Pesta porcina africana: DECIZIE de ultima ora luata de Petre Daea

Situatia fermierilor romani este critica dupa ce pesta porcina africana a lovit Romania. Ministrul Petre Daea a declarat, dupa sedinta de la Guvern, ca s-au stabilit masuri suplimentare. Am stabilit.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru epidemia de pesta porcina: Un nesabuit a adus un produs din alta parte si a introdus virusul (VIDEO)

Situatie extrema in Romania. Pesta porcina africana se extinde rapid, de la o zi la alta. Situatia este tot mai grava, in special in judetele din sud-estul tarii, iar autoritatile par neputincioase in.

Suspiciune de pesta porcina pe malul Borcei. Politia si Directia Sanitara au instituit filtre dezinfectante la Borcea si Stefan cel Mare

Pesta porcina africana se extinde rapid. Autoritatile din Calarasi sunt in alerta maxima, dupa ce a fost anuntata o posibila imbolnavire in comuna Dragalina. Pana la confirmarea probelor de laborator, Politia si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au instituit, preventiv, filtre dezinfectante la intrarea in localitatile Borcea si Stefan cel Mare.

Suspiciune de pesta porcina in comuna Borcea. Politia si Directia Sanitara au instituit, preventiv, filtre dezinfectante

Pesta porcina africana se extinde rapid. Autoritatile din Calarasi sunt in alerta maxima, dupa ce a fost anuntata o posibila imbolnavire in comuna Borcea. Pana la confirmarea probelor de laborator, Politia si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au instituit, preventiv, filtre dezinfectante la intrarea in localitatile Borcea si Stefan cel Mare.

Autoritatile, in alerta! Un nou caz de pesta porcina africana diagnosticata la un pui de mistret

Acesta este cel de-al doilea caz de pesta porcina africana depistat in judet, dupa cel de saptamana trecuta, confirmat la doua cadavre de porci mistreti, gasite intr-o padure din comuna Maieriste.

Focare de pesta porcina africana in Romania. Ce recomanda medicii veterinari pentru crescatorii de suine

Mai multe focare de pesta porcina africana au fost descoperite, recent, in tara. Directia Sanitara-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis recomanda crescatorilor de suine sa respecte masurile de reducere a riscului aparitiei acestei boli.

Un nou focar de pesta porcina africana in judetul Constanta. Primele masuri luate de autoritati

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Constanta. Autoritatile au dispus restrictii de circulatie si au instituit filtre la intrarea si iesirea din localitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )