Libnet.ro
UNICEF

22:15

Petre Daea l-a scos din minti pe Mihai Tudose

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petre Daea l-a scos din minti pe Mihai Tudose

Rezultatele analizelor privind dublul standard, efectuate la unele alimente si prezentate, miercuri, de ministrul agriculturii Petre Daea a ridicat o serie de semne de intrebare, indignand atat presa, cat si pe reprezentantii asociatiilor pentru consumatori si determinandu-l chiar pe seful Guvernului Mihai Tudose sa ceara explicatii pe subiect. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose, scos din minti de intrebarile jurnalistilor: Eu nu stiu de unde tot scoateti lucrul acesta

Mihai Tudose a avut, marti, o noua iesire nervoasa in discutia cu jurnalistii. Premierul a fost enervat de doua intrebari: una legata de rectificarea bugetara iar cealalta privind modificarile pe.

Petre Daea has exasperated Mihai Tudose

The results of the tests concerning the double standard, conducted on some of the foods and presented on Wednesday by agriculture minister Petre Daea has raised a series of questions, angering both the press and the representatives of consumer associations and leading even PM Mihai Tudose to ask for explanations on the issue.

Premierul Mihai Tudose, catre Petre Daea: Chiar asa, suntem cetateni de mana a doua si mancam orice?

Premierul Mihai Tudose doreste schimbarea legislatiei, astfel incat sa se poata lua masuri mai dure in privinta alimentelor cu dublu standard, ca urmare a raportului prezentat, miercuri, de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Mihai Tudose ii cere explicatii ministrului Agriculturii: Chiar suntem cetateni de mana a doua?

In cadrul sedintei de Guvern, premierul Mihai Tudose a cerut explicatii de la ministrul Agriculturii Petre Daea privind dublul standard la produsele alimentare. Chiar suntem cetateni de mana a.

APC solicita demisia lui Petre Daea

Asociatia PRO Consumatori APC) solicita demisia domnului Ministru, Petre Daea, pentru modul in care a gestionat timp de cinci luni aceasta actiune de interes public, precum si pentru modul defectuos in care a prezentat rezultatele analizei privind produsele alimentare susceptibile de dublu standard, potrivit unui comunicat de presa.

Asociatia Pro Consumatori ii cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, din cauza alimentelor neconforme

Asociatia Pro Consumatori APC) ii cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, pe care il acuza ca a prezentat defectuos rezultatele analizei privind alimentele neconforme.

APC cere demisia ministrului Petre Daea

Ca urmare a analizei informatiilor publicate la data de 26. 2017 de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe site-ul propriu si a informatiilor prezentate in conferinta de presa sustinuta de domnul Ministru, Petre Daea, pe tema.

FOTO. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre dublul standard al alimentelor: Nu pot sa fac comparatie daca nu am acelasi produs, realizat de acelasi producator. Noua alimente din 29, diferite fata de Occiden9

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta, miercuri, raportul analizelor privind dublul standard al alimentelor.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre dublul standard al alimentelor: Nu pot sa fac comparatie daca nu am acelasi produs, realizat de acelasi producator. Am socotit necesar sa informam Comisia Europeana

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta, miercuri, raportul analizelor privind dublul standard al alimentelor.

Ion Cristoiu: Si daca sentimentul de independenta absoluta e o capcana intinsa neghiobului Mihai Tudose de siretul Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre comportamentul premierului Mihai Tudose. Acesta face o analiza a felului in care Tudose se.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )