Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre M. Iancu: Pentru Europa, referendumul din Catalonia nu poate fi o veste buna |Comentariu DW

România Liberă România Liberă,
Petre M. Iancu: Pentru Europa, referendumul din Catalonia nu poate fi o veste buna |Comentariu DW

Popoarele au, in mod evident, dreptul la autodeterminare, dar dreptul la independenta poate fi solicitat doar in anumite conditii, explica un articol publicat de Deutsche Welle. continuă pe România Liberă

Solutia ideala pentru traficul sufocant din Capitala. Nadina Campean a testat biciclul electric - VIDEO

Colegii nostri de la 24 IT au gasit solutia ideala pentru traficul sufocant din Capitala. Cu biciclul electric Airwheel puteti traversa Bucurestiul de la un capat la altul fara sa stati blocati in.

Analiza despre referendumul din Kurdistanul irakian: Referendumul tuturor pericolelor

Presedintelui regiunii kurde din Irak, Massud Barzani, ii place aceasta comparatie. A utilizat-o in fata presedintelui american George Bush, in 2006: Daca Washingtonul ar fi facut Texasului ce a facut Bagdadul kurzilor, Texasul nu ar mai face parte din Statele Unite, scrie ziarul elvetian Le Temps intr-o analiza citata de Rador.

Referendumul din Kurdistanul irakian starneste furia Turciei: Erdogan ameninta cu stoparea exportului de petrol kurd

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat luni ca va inchide conducta care Kurdistanul irakian exporta petrol in Turcia si pe pietele globale, pentru a spori presiunile asupra kurzilor din Irak,.

Elvetienii nu vor sa dea mai multi bani pentru pensii: Referendumul guvernului pentru reformarea sistemului, respins

Elvetienii au respins duminica prin vot la referendum reformarea sistemului de pensii, conform dorintei guvernului de la Berna. 53% din cei care au votat in cadrul referendumului s-au opus cresterii.

AFP: Victoria fragila a Angelei Merkel, o frana pentru Europa dorita de Macron

Victoria fragila a cancelarului Angela Merkel la alegerile parlamentare germane risca sa puna in dificultate proiectele europene ale presedintelui francez Emmanuel Macron, intrucat acestea se lovesc de o opozitie indarjita a liberalilor formatiunii FDP, aliatii previzibili ai crestin-democratilor din CDU-CSU in viitorul executiv condus de Merkel, comenteaza AFP, potrivit Agerpres.

Ce inseamna pentru Europa noul succes al Angelei Merkel |OPINIE

La ora la care scriam ieri aceasta analiza, alegerile din Germania pentru desemnarea celor 598 de deputati ai Reichstag-ului Camera inferioara a Parlamentului) erau in plina desfasurare.

De ce sunt si profesorii responsabili pentru actuala situatie din invatamant? |OPINIE

Invatamantul preuniversitar romanesc se confrunta, in acest moment, cu o mare dilema: au voie profesorii sa recomande cumpararea unei carti ce reprezinta un suport necesar pentru buna desfasurare a lectiei?! .

VIDEO Victorie pentru drepturile femeilor din Araba Saudita: Regele a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018, anunta AL ARABIYA TV, citata de Reuters. Grupul Women2drive a condus campaniea prin care se cere ca femeilor sa le fie permis sa sofeze in Arabia Saudita. Este singura tara araba din zona si singura din lume unde acest drept le este interzis femeilor. In toate celelalte tari arabe din Orientul Mijlociu, femeile pot conduce fara probleme. Citeste cum a inceput totul: Manal, sofatul si lupta pentru emancipare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )