Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Hotnews Hotnews,
 Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin. continuă pe Hotnews

Petre Roman: Munteanu a scris in 1994 ca I.G. Duca a fost asasin. Conducerea PNL sa spuna daca se dezice de istoria sa

Liberalul Petre Roman a declarat, duminica, pentru News. ro, ca Marian Munteanu a scris un articol, in 1994, in revista Miscarea, in care I. Duca este numit asasin. Roman cere conducerii PNL, invocand apelul facut de aceasta de a aduce dovezi privind apropierea lui Munteanu de miscari extremiste, sa raspunda daca partidul se dezice de I. Duca.

Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

Fostul premier Petre Roman a declarat, dumnica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternica a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Petre Roman, in razboi cu Marian Munteanu dupa ce acesta l-a amenintat: Ce nenorocit!

Nici dupa 27 de ani Petre Roman si Marian Munteanu nu au ingropat securea razboiului. in urma unei declaratii pe care actualul candidat al PNL la Primaria Capitalie a facut-o, fostul premier nu se.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, atac violent la un lider PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri ca nu poate comenta prezenta in partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar,.

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

Apropierea candidatului PNL la Primaria Capitalei de Miscarea Legionara le-a adus un val de critici liberalilor. Opinia publica este, in cea mai mare parte, nemultumita de desemnarea lui Marian Munteanu.

Marian Munteanu, un ceausist notoriu. Mioara Roman, dezvaluiri despre fostul sau elev: Era sef la toate la partid si apoi a aparut in Piata Universitatii (VIDEO)

Trecutul lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a starnit controverse in mediul public. in mediul online si in mass-media au aparut dovezi care atesta antisemitismul si.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu: As aproba o parada gay, daca as fi primar

Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru Primaria Bucuresti a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )