Libnet.ro
UNICEF

17:30

Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

România Liberă România Liberă,
Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

Fostul premier Petre Roman a declarat, dumnica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternica a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin. continuă pe România Liberă

Petre Roman, in razboi cu Marian Munteanu dupa ce acesta l-a amenintat: Ce nenorocit!

Nici dupa 27 de ani Petre Roman si Marian Munteanu nu au ingropat securea razboiului. in urma unei declaratii pe care actualul candidat al PNL la Primaria Capitalie a facut-o, fostul premier nu se.

Stelian Tanase, in emisiunea Om la Om, despre Marian Munteanu: Opiniile lui sunt de extrema dreapta. A formulat chiar idei delirante in ce priveste organizarea statului, istoria Romaniei (VIDEO)

Jurnalistul Sorin Avram, realizatorul emisiunii OM la OM de pe B1 TV, a facut o retrospectiva a celor mai importante evenimente care s-au petrecut saptamana trecuta. Alaturi de invitatii sai, scriitoru.

Ion Cristoiu: Tare ma tem ca Marian Munteanu va fi primar al Capitalei

Jurnalistul Ion Cristoiu a les sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Marian Munteanu care a fost desemnat candidat al PNL pentru Primaria Capitalei marti, 12 aprilie 2016. Rares.

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

Apropierea candidatului PNL la Primaria Capitalei de Miscarea Legionara le-a adus un val de critici liberalilor. Opinia publica este, in cea mai mare parte, nemultumita de desemnarea lui Marian Munteanu.

Petre Roman: Munteanu a scris in 1994 ca I.G. Duca a fost asasin. Conducerea PNL sa spuna daca se dezice de istoria sa

Liberalul Petre Roman a declarat, duminica, pentru News. ro, ca Marian Munteanu a scris un articol, in 1994, in revista Miscarea, in care I. Duca este numit asasin. Roman cere conducerii PNL, invocand apelul facut de aceasta de a aduce dovezi privind apropierea lui Munteanu de miscari extremiste, sa raspunda daca partidul se dezice de I. Duca.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

Monica Macovei: L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care inca mai viseaza la perioada legionara. Este o nominalizare care este penibila, jignitoare pentru noi, pentru electorat

Monica Macovei a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca propunerea PNL pentru functia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una penibila,.

Marian Munteanu, un ceausist notoriu. Mioara Roman, dezvaluiri despre fostul sau elev: Era sef la toate la partid si apoi a aparut in Piata Universitatii (VIDEO)

Trecutul lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a starnit controverse in mediul public. in mediul online si in mass-media au aparut dovezi care atesta antisemitismul si.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, atac violent la un lider PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri ca nu poate comenta prezenta in partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )