Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Toba, fost sef al Politiei Romane, este audiat la DNA in dosarul lui Gabriel Oprea

România Liberă România Liberă,
Petre Toba, fost sef al Politiei Romane, este audiat la DNA in dosarul lui Gabriel Oprea

Petre Toba, fost sef al Inspectoratului General al Politiei, este audiat marti dimineata la sediul DNA. continuă pe România Liberă

Petre Toba, fost sef al IGPR, si Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, sunt audiati la DNA. Dinita catre Gabriel Oprea: Nu e bine asa

Petre Toba, fost sef al Inspectoratului General al Politiei, este audiat marti dimineata la sediul DNA.

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba, audiat ca martor la DNA in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Capitala. Surse judiciare au precizat ca el a fost chemat pentru a fi audiat de anchetatori in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

Toba, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat in dosarul privind moartea politistului Gigina: Cred ca am lamurit toate aspectele tehnice

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba, a declarat, la iesirea de la DNA, ca a raspuns la toate intrebarile adresate atat de procuror, cat si de aparatori si ca a lamurit toate aspectele tehnice.

UPDATE Petre Toba audiat ca martor in dosarul mortii politistului Gigina:Nu am venit aici pentru a face declaratii in favoarea sau defavoarea unei parti

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Capitala. 38 Am fost citat in calitate de martor la DNA in dosarul privind cercetarea accidentului in care este implicat Gabriel Oprea, a spus la iesire Toba.

Petre Toba, audiat la DNA

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba s-a prezentat astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Capitala, potrivit Digi24.

Audiere bomba la DNA: Fostul sef al Politiei Romane, Petre Toba, chemat sa dea explicatii in fata procurorilor

Continua audierile in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. A venit acum randul fostului sef al Politiei Romane, Petre Toba, sa dea explicatii in fata procurorilor.

Petre Toba a venit marti la DNA

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Capitala.

Fostul sef al Politiei Romane,Petre Toba, audiat la DNA in dosarul lui Bogdan Gigina

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Capitala. Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES ca el a fost chemat pentru.

Fostul sef al Politiei Romane,Petre Toba, si fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, audiati la DNA in dosarul lui Gigina

Fostul sef al Politiei Romane Petre Toba s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Capitala. Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES ca el a fost chemat pentru.

Fost sef serviciu din cadrul Hidroelectrica Bistrita, trimis in judecata

Un fost sef de serviciu din cadrul Hidroelectrica Bistrita a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru ca a luat peste 700. 000 de lei mita de la doi oameni de afaceri pentru derularea unui contract, intreaga suma fiind platita de firma celor doi prin intermediul a 23 de ordine plata, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )