Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Tutea la comemorarea lui Ilie Gazea! Cei care au venit sa aprinda o lumanare in Piata Victoriei pentru protestatarul mort au adus poze cu filozoful (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Petre Tutea la comemorarea lui Ilie Gazea! Cei care au venit sa aprinda o lumanare in Piata Victoriei pentru protestatarul mort au adus poze cu filozoful (FOTO, VIDEO)

Moment interesant, luni, in Piata Victoriei cand mai multi protestatari s-au strans in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a comemora moartea lui Ilie Gazea, un barbat de 68 de ani din Teleorman care a. continuă pe B1

Carmen Dan, la Antena 3: Dan: Nu am avut informatii ca cei care au organizat acest gen de actiuni au pregatire paramilitara/ Sunt sanse foarte mari sa recuperam arma

Ministrul Afacerilor Interne a declarat, duminica seara la Antea 3, referitor la comunicarea cu serviciile de informatii, ca MAI nu a detinut date care sa releve o stare de risc la institutii fundamentale ale statului, precizand ca nu a stiut ca cei care au organizat acest gen de actiuni au pregatire paramilitara, potrivit Mediafax.

Protest tacut la Cluj. Oamenii ies in strada in memoria lui Ilie Gazea: O lumanare, un scurt mars

Clujenii vor iesit din nou in strada, marti, 21 august, de la ora 21. De aceasta data este vorba de un mars al tacerii in memoria barbatului din Teleorman care a murit la o saptamana dupa protestul diasporei din 10 august.

Carmen Dan, despre cazul jandarmeritei: Erau fericiti cei care au atacat-o mediatic daca iesea din spital in scaun cu rotile? (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit, duminica seara, si despre cazuljandarmeritei ranitela protestul din Piata Victoriei de pe 10 august, precizand ca numeroase informatii care au.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )