Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrecerile de Ziua indragostitilor, calcate de politistii din Capitala. Un club a fost inchis, iar clientii trimisi acasa

Antena3 Antena3,
Petrecerile de Ziua indragostitilor, calcate de politistii din Capitala. Un club a fost inchis, iar clientii trimisi acasa

Petrecerile de Ziua indragostitilor au fost stricate de o razie a politistilor din Capitala. Un club a fost inchis, iar petrecaretii au fost trimisi acasa, dupa ce au fost descoperite nereguli la avizele de. continuă pe Antena3

Unde puteti petrece Ziua indragostitilor in Bucuresti. Lista celor mai atractive evenimente

In acest weekend, romanii care se iubesc sarbatoresc Ziua indragostitilor, asa cum fac oameni din toate colturile lumii. Adevarul va prezinta principalele evenimente organizate in Capitala de ziua iubirii.

Sfaturi vestimentare ca sa-l dai pe spate de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este momentul in care fetele primesc flori, bomboane, inimioare si declaratii de dragoste. Atunci cand vine vorba de vestimentatie, orice sarbatoare devine ocazia perfecta de-a te imbraca cu gust si a zambi, uitandu-te la pantofii proaspat cumparati, duminica trecuta, in shopping-ul facut impulsiv. Ce ar putea o femeie sa poarte ca sa se asorteze cu vesnicul buchet de trandafiri rosii, perna in forma de inimioara, tot rosie si cutia clasica de bomboane multumitoare? Raspunsul nu este o rochie rosie cu imprimeu de inimi. Se vorbeste aici despre o zi in care momentele romantice ar trebui sa curga garla. Este de la sine inteles ca de Ziua Indragostitilor o femeie trebuie sa scoata toate armele pe care le are in dotare, insa cu moderatie. Este o limita foarte mica intre sexy si vulgar.

Mesaje de Ziua indragostitilor: cele mai frumoase declaratii de dragoste

Mesaje de Ziua indragostitilor. in preajma zilei de 14 februarie, de Ziua indragostitilor, romantismul uitat pe tot parcursul anului iese la iveala. Chiar daca de preferat sunt declaratiile romantice autentice, spuse din inima, pentru persoanele mai putin inspirate propunem o serie de mesaje de iubire menite sa incalzeasca sufletul celui iubit.

Conceputa de Ziua indragostitilor, o fetita s-a nascut cu o inima pe frunte

Caz incredibil in Marea Britanie. O fetita, care a fost conceputa anul trecut, pe 14 februarie, de Ziua indragostitilor, s-a nascut in noiembrie 2015 cu un semn sub forma de inima pe frunte.

Gafa teribila de Ziua indragostitilor. Credea ca ii face o surpriza sexy sotiei lui, insa rezultatul...

De Ziua indragostitilor e frumos si chiar indicat sa te lasi dus de val in numele dragostei. Dar ce a facut un acest canadian e greu de exprimat in cuvinte. sursa: masikamayphotography. casursa:.

Mihaela Radulescu l-a abandonat pe Felix Baumgartner de Ziua indragostitilor

Dragostea de mama este intotdeauna mai puternica. A demonstrat-o si Mihaela Radulescu, care de Ziua indragostitilor a luat o decizie radicala. A preferat sa o petreaca in compania fiului ei.

De Ziua indragostitilor, CaN Romania a facut pace cu institutile statului - VIDEO

De Ziua indragostitilor, CaN Romania a facut pace cu institutile statului. Totul a inceput cu un discurs mobilizator. Iata cum a decurs operatiunea Cu toata.

FOTO: Sase traditii neobisnuite de Ziua indragostitilor

Sarbatoarea Sfantului Valentin, celebrata ca Ziua indragostitilor, isi are originea pe vremea romanilor. De atunci, s-a raspandit in jurul lumii, in diverse forme, fiind adoptata si adaptata, de numeroase tari. Site-ul Mashable prezinta modul in care locuitorii din sase tari sarbatoresc Sfantul Valentin.

Legende de Ziua indragostitilor: Cine a fost Sfantul Valentin

In fiecare an, in 14 februarie, indragostitii din intreaga lume sarbatoresc Valentine`s Day, cunoscuta si sub numele de Ziua indragostitilor. Aceasta sarbatoare, cand oamenii trimit aproximativ 150 de milioane de felicitari, este considerataa doua cea mai populara sarbatoare, dupa Craciun.

Dans, declaratii de dragoste si casatorii de o zi, la Focsani, de Ziua indragostitilor

De Ziua indragostitilor, tinerii din Focsani si nu numai vor fi rasfatati cu tot felul de surprize pregatite de Promenada Mall.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )