Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petro Porosenko a prelungit cu 72 de ore armistitiul in estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Petro Porosenko a prelungit cu 72 de ore armistitiul in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat vineri seara ca a decis sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in estul tarii cu 72 de ore, pana luni la ora 22. 00, informeaza Reuters, citand agentia Itar-Tass. continuă pe Adevărul

Analiza AFP: Liderii occidentali indeamna Kievul si Moscova sa salveze armistitiul in estul Ucrainei

Liderii europeni si cei din Statele Unite exercita presiuni asupra lui Vladimir Putin, pentru a-l ajuta pe presedintele ucrainean Petro Porosenko sa salveze armistitiul privind incetarea focului si sa implementeze un plan de pace in estul Ucrainei.

UPDATE. Armistitiul in estul Ucrainei, prelungit cu 12 ore

Presedintele Porosenko a indicat joi ca insurgentii au incalcat armistitiul de 52 de ori, intr-o convorbire telefonica purtata cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Pilotii ucrainieni refuza sa decoleze, Porosenko ar putea anula armistitiul

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, si presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, au discutat la telefon, marti, dupa ce separatisti prorusi au doborat un elicopter apartinand armatei ucrainene, ucigand noua persoane si amenintand continuarea armistitiului in estul Ucrainei.

Petro Porosenko, pregatit sa colaboreze cu Moscova pentru instaurarea pacii in Ucraina

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, s-a declarat joi pregatit sa colaboreze cu oricine, inclusiv cu autoritatile de la Moscova, pentru a contribui la instaurarea pacii in Ucraina. Sunt pregatit.

UE impune Rusiei un ultimatum de trei zile pentru a contribui la restaurarea pacii in estul Ucrainei

Uniunea Europeana a anuntat vineri Rusia ca are ultimatum pana luni sa ia masuri concrete pentru a asigura incheierea unui acord de pace intre fortele guvernamentale ucrainene si militiile separatiste din estul Ucrainei. in caz contrar, alianta celor 28 de state europene au anuntat noi sanctiuni vizand intregi sectoare ale economiei ruse, inclusiv cel energetic, desi pana in prezent au fost vizati in mod special indivizi si companii.

O uniune a republicilor populare s-a format in estul Ucrainei

Autoproclamatele republici Lugansk si Donetk din estul Ucrainei au format marti o asa-numita Uniune a republicilor populare, sfidand astfel eforturile internationale pentru detensionarea situatiei din estul tarii.

Opt observatori OSCE, rapiti in estul Ucrainei, au fost eliberati

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au eliberat vineri si sambata opt observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti in luna mai, a anuntat recent autoproclamatul lider al Republicii Donetk, Aleksandr Borodai, relateaza BBC.

Patru observatori OSCE, rapiti in estul Ucrainei in luna mai, au fost eliberati

Insurgentii prorusi au eliberat, in noaptea de joi spre vineri, patru observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti la sfarsitul lui mai, in estul Ucrainei, a anuntat premierul republicii Donetk, Aleksandr Borodai, citat de RIA Novosti, in editia electronica.

Patru observatori ai OSCE rapiti in estul Ucrainei au fost eliberati

Insurgentii prorusi au eliberat, in noaptea de joi spre vineri, patru observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti la sfarsitul lui mai, in estul Ucrainei, a anuntat.

Astazi expira armistitiul in sud-estul Ucrainei

Presedintele Porosenko a indicat joi ca insurgentii au incalcat armistitiul de 52 de ori, intr-o convorbire telefonica purtata cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )