Libnet.ro
UNICEF

07:00

Opt observatori OSCE, rapiti in estul Ucrainei, au fost eliberati

Adevărul Adevărul,
Opt observatori OSCE, rapiti in estul Ucrainei, au fost eliberati

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au eliberat vineri si sambata opt observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti in luna mai, a anuntat recent autoproclamatul lider al Republicii Donetk, Aleksandr Borodai, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Patru observatori OSCE, rapiti in estul Ucrainei in luna mai, au fost eliberati

Insurgentii prorusi au eliberat, in noaptea de joi spre vineri, patru observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti la sfarsitul lui mai, in estul Ucrainei, a anuntat premierul republicii Donetk, Aleksandr Borodai, citat de RIA Novosti, in editia electronica.

Patru observatori ai OSCE rapiti in estul Ucrainei au fost eliberati

Insurgentii prorusi au eliberat, in noaptea de joi spre vineri, patru observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti la sfarsitul lui mai, in estul Ucrainei, a anuntat.

UE impune Rusiei un ultimatum de trei zile pentru a contribui la restaurarea pacii in estul Ucrainei

Uniunea Europeana a anuntat vineri Rusia ca are ultimatum pana luni sa ia masuri concrete pentru a asigura incheierea unui acord de pace intre fortele guvernamentale ucrainene si militiile separatiste din estul Ucrainei. in caz contrar, alianta celor 28 de state europene au anuntat noi sanctiuni vizand intregi sectoare ale economiei ruse, inclusiv cel energetic, desi pana in prezent au fost vizati in mod special indivizi si companii.

Analiza AFP: Liderii occidentali indeamna Kievul si Moscova sa salveze armistitiul in estul Ucrainei

Liderii europeni si cei din Statele Unite exercita presiuni asupra lui Vladimir Putin, pentru a-l ajuta pe presedintele ucrainean Petro Porosenko sa salveze armistitiul privind incetarea focului si sa implementeze un plan de pace in estul Ucrainei.

O uniune a republicilor populare s-a format in estul Ucrainei

Autoproclamatele republici Lugansk si Donetk din estul Ucrainei au format marti o asa-numita Uniune a republicilor populare, sfidand astfel eforturile internationale pentru detensionarea situatiei din estul tarii.

Petro Porosenko a prelungit cu 72 de ore armistitiul in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat vineri seara ca a decis sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in estul tarii cu 72 de ore, pana luni la ora 22. 00, informeaza Reuters, citand agentia Itar-Tass.

VIDEO Primarul Bacaului, tinut in brate de politisti. Inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa au fost eliberati din arest in secret, pe usa din spate

Inculpatii din dosarul de coruptie in care este cercetat primarul Bacaului, Romeo Stavarache, alaturi de varul sau Liviu Cenusa si Liviu Goian, patroni ai unui ziar si a unei televiziuni locale au fost ajutati de politisti sa iasa din arest pe usa din dos.

VIDEO Primarul Bacaului, tinut in brate de politisti. Inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa au fost eliberati din arest in secret

Inculpatii din dosarul de coruptie in care este cercetat primarul Bacaului, Romeo Stavarache, alaturi de varul sau, Liviu Cenusa, si de Liviu Goian, patroni ai unui ziar si ai unei televiziuni locale, au fost ajutati de politisti sa iasa din arest pe usa din dos.

FOTO Cei sase zimbri adusi din Marea Britanie au fost eliberati in padurile din Neamt

Pentru al treilea an consecutiv, la Parcul Natural Vanatori Neamt a fost pus in libertate inca un lot de zimbri, turma numarand acum 17 exemplare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )