Libnet.ro
UNICEF

05:00

Piata auto din UE a avut cel mai bun an din ultimii zece - Ce marci au mers cel mai bine si cine a scazut

Hotnews Hotnews,
 Piata auto din UE a avut cel mai bun an din ultimii zece - Ce marci au mers cel mai bine si cine a scazut

Anul trecut in UE s-au vandut pentru prima oara dupa 2007 mai mult de 15 milioane de masini noi, Germania fiind, de departe, cea mai mare piata. Romania a crescut peste media UE, insa piata ramane una foarte mica, cu sub 1% din total. Volkswagen a ramas marca numarul unu, desi vanzarile au scazut, iar Dacia a bifat din nou un record. Printre marcile care au crescut cel mai mult se numara Suzuki, SEAT si Toyota. continuă pe Hotnews

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

VIDEO Tottenham - Everton 4-0/ Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator al lui Tottenham in Premier League

Tottenham s-a impus categoric in meciul disputat pe teren propriu contra lui Everton, scor 4-0, in etapa cu numarul XXIII din campionatul Angliei. Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator in Premier League din istoria lui Tottenham: are 98 de goluri, cu unul mai mult decat Teddy Sheringham.

incepe procesul consilierului juridic care si-a omorat cel mai bun prieten cu 27 lovituri de cutit

Lucian Dinulescu a fost ucis pe data de 17 august 2017 cu 27 de lovituri de cutit de cel mai bun prieten. Atacatorul le-a spus anchetatorilor ca a comis crima din cauza ca victima i-a zgariat intentionat masini, dar si pentru bani.

Cum prepari cel mai delicios vin fiert

Fiindca a revenit gerul, va recomandam ceva de sezon. De regula cu totii credem ca tot ce trebuie sa faci pentru a obtine cel mai bun vin fiert e sa-l dai putin intr-un clocot, adaugi zahar si ceva.

Ce masini au scos romanii la vanzare pe internet in 2017, un an plin de recorduri pentru piata auto

Tranzactiile cu masini noi si rulate au atins un record istoric in 2017, cele noi depasind 100. 000 de unitati, iar cele rulate un milion de unitati, potrivit unei analize realizate de Autovit. ro. Masinile vandute in 2017 pe Autovit. ro au atins valoarea de 600 milioane euro, iar brand-ul cel mai tranzactionat a fost BMW, cu 100 milioane euro.

Hagi vinde tot ce are mai bun: Regele a facut loc pentru fiul sau si l-a dat si pe cel mai bun pasator al echipei

Viitorul a incheiat 2017 pe locul 6, ultimul de play-off, la egalitate de puncte cu Dinamo care e pe 7, insa Gheorghe Hagi continua sa se debaraseze de cei mai buni jucatori.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Bitcoin SE PRABUSESTE: cel mai mare DECLIN din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza mai multor anunturi care au vizat interzicerea monedei virtuale. Ce mai importanta moneda.

VIDEO Strafulgerare pe cer si case zguduite in Detroit, cel mai probabil fiind vorba de un meteorit

Casele din zona metropolitana Detroit au fost zguduite si o strafulgerare a luminat cerul, cel mai probabil fiind vorba de un meteorit ce a cazut in zona, scrie Washington Examiner. Desi unii localnici au crezut ca a fost un fulger, Serviciul National Meteorologic NWS) a confirmat ca nu a fost vorba de asa ceva.

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )