Libnet.ro
UNICEF

21:15

PiCCJ: Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PiCCJ: Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii de la Parchetul General au dispus trimiterea in judecata, pentru evaziune fiscala, a senatorului PNL Ionut Elie Zisu, informeaza un comunicat al PiCCJ remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Senatorul PNL Ionut Elie Zisu a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de anchetatori de evaziune fiscala. Prejudiciul in acest dosar este de 1,6 milioane lei, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si alte 3 judete, pentru evaziune fiscala

Luni dimineata, 150 de politisti au descins la persoane fizice si firme din Bucuresti si 3 judete, in 50 de locatii, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 5 milioane de euro.

Suceava: Inspectorul sef al Directiei Antifrauda Fiscala, trimis in judecata pentru delapidare

Procurorii DNA a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, pentru inspectorul sef al Directiei Regionale Antifrauda Fiscala Suceava, Ionut Daniel Vartic, intrucat este acuzat de complicitate la delapidare, respectiv de folosire a unor informatii nedestinate publicitatii, informeaza un comunicat remis de DNA.

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. Prejudiciul, 50 de milioane de lei

Procurorii DIICOT au destructurat un grup infractional organizat format din 15 persoane, constituit pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalare de bani, care au prejudiciat statul cu 50 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al institutiei.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

Politistii bucuresteni au descins, luni dimineata, la 50 de adrese din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, informeaza Mediafax.

Adel Galbenuse, trimis in judecata pentru omor calificat. Acesta si-a ucis vecina doar pentru un afront

Adrian Galbenuse, zis Adel 29 de ani), a fost trimis oficial in instanta. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au terminat cercetarile si, miercuri 1 aprilie, au decis ca au suficiente dovezi pentru a-l trimite in judecata pe inculpat pentru savarsirea infgractiuniid e omor calificat. El a fost arestat preventiv la trei zile dupa comiterea faptei, la 18 ianuarie a. c.

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. La cat se ridica prejudiciul

Un grup infractional din Constanta format din 15 persoane a fost destructurat de DIICOT. Toti cei 15 sunt suspectati de evaziune fiscale. Prin intermediul unor firme fantoma, au emis catre 250 de societati.

Un senator PNL s-a autosuspendat. Care este motivul

Copresedintele PNL Constanta Gigi Chiru, condamnat in prima instanta la inchisoare cu suspendare pentru mita electorala, a anuntat ca s-a suspendat temporar din toate functiile detinute in partid, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )