Libnet.ro
UNICEF

17:30

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. Prejudiciul, 50 de milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. Prejudiciul, 50 de milioane de lei

Procurorii DIICOT au destructurat un grup infractional organizat format din 15 persoane, constituit pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalare de bani, care au prejudiciat statul cu 50 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. La cat se ridica prejudiciul

Un grup infractional din Constanta format din 15 persoane a fost destructurat de DIICOT. Toti cei 15 sunt suspectati de evaziune fiscale. Prin intermediul unor firme fantoma, au emis catre 250 de societati.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

Politistii bucuresteni au descins, luni dimineata, la 50 de adrese din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, informeaza Mediafax.

Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Senatorul PNL Ionut Elie Zisu a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de anchetatori de evaziune fiscala. Prejudiciul in acest dosar este de 1,6 milioane lei, informeaza Mediafax.

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un.

Perchezitii in Bucuresti si alte 3 judete, pentru evaziune fiscala

Luni dimineata, 150 de politisti au descins la persoane fizice si firme din Bucuresti si 3 judete, in 50 de locatii, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 5 milioane de euro.

PiCCJ: Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii de la Parchetul General au dispus trimiterea in judecata, pentru evaziune fiscala, a senatorului PNL Ionut Elie Zisu, informeaza un comunicat al PiCCJ remis redactiei.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

Perchezitii in Dambovita, Ilfov, Ialomita si Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 150 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 50 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Dambovita si Ialomita.

Perchezitii la comerciantii din Bacau, Buzau si Vrancea. Prejudiciul, patru milioane de lei

Politistii au facut, miercuri si joi, verificari la mai multi agenti economici din judetele Bacau, Buzau si Vrancea, intrucat, din 2012 si pana in prezent, au produs sau comercializat tone de vin contrafacut. Prejudiciul in acest caz este de patru milioane de lei, infomeaza Mediafax.

Banca Internationala pentru Investitii vrea sa vanda obligatiuni de 50 milioane euro in Romania

Banca Internationala pentru Investitii intentioneaza sa vanda in Romania si Bulgaria obligatiuni in valoare de cel putin 50 de milioane de euro pentru fiecare tara, fondurile obtinute urmand sa fie folosite pentru finantarea de proiecte, transmite site-ul newsround. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )