Libnet.ro
UNICEF

12:00

Piedone va candida pentru un nou mandat de PRIMAR la Sectorul 4

România Liberă România Liberă,
Piedone va candida pentru un nou mandat de PRIMAR la Sectorul 4

Primul candidat care si-a inscris candidatura pentru un post de primar in Municipiul Bucuresti este Cristian Popescu Piedone. continuă pe România Liberă

Piedone va candida pentru un nou mandat de PRIMAR la Sectorul 4

Primul candidat care si-a inscris candidatura pentru un post de primar in Municipiul Bucuresti este Cristian Popescu Piedone.

Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al sectorului 4

ACTUALIZARE 14:30 Asociatia Colectiv GTG 3010: Protestam ferm fata de candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4 Asociatia Colectiv GTG 3010 protesteaza ferm fata de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la functia de primar al Sectorului 4 pe motiv ca demisia sa a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv , noteaza asociatia pe pagina sa de Facebook, miercuri.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Firea: Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de primar general al Capitalei in persoana lui Marian Munteanu. Pentru noi, strategia ramane aceeasi

Candidatul PSD la Primaria Bucurestiului, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat, marti, ca saluta desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )