Libnet.ro
UNICEF

07:15

Piedone: Am strans peste 4.100 de semnaturi pentru candidatura la Primaria Sectorului 4

România Liberă România Liberă,
Piedone: Am strans peste 4.100 de semnaturi pentru candidatura la Primaria Sectorului 4

Primarul suspendat al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu renunta la candidatura sa pentru inca un mandat de primar. El a scris, pe pagina sa de Facebook, ca a strans peste 4. 100 de semnaturi pentru candidatura sa si ca spera sa nu mai fie contestate. continuă pe România Liberă

Marian Vanghelie strange semnaturi pentru candidatura sa la alegerile din iunie

Marian Vanghelie, fostul primar PSD, a declarat ca strange semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegerile locale, fie ca independent, fie din partea partidului sau, PSD.

Circ la strangerea de semnaturi pentru Piedone. Fostul edil a facut o baie de multime intr-un cartier social din Sectorul 4: Probabil ca luni o sa imi depun candidatura (VIDEO)

Circ la strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Popescu Piedone. Dupa schimbul de replici dintre acesta si Maria Grapini cu privire la adeziunea la PPU-SL si dupa ce sediul de campanie i-a.

Judecatori: Piedone a luat semnaturi de la minori pentru candidatura la Primarie

Tribunalul Bucuresti a anulat 2. 526 de semnaturi de sustinere pentru candidatura lui Cristian- Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4. Acesta este motivul pentru care magistratii i-au respins candidatura. Piedone insa nu se lasa si sustine ca va lupta pana la capat. Drept urmare, politicanul a decis sa nu mai candideze ca independent.

M10 isi retrage sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in partid.

VIDEO Sfidarea maxima: in sediul de campanie al lui Piedone se fumeaza. Am chemat Politia si am fost certati ca facem sesizari aiurea

Reporterii Adevarul au reclamat un caz in care se fuma intr-un spatiu inchis. Spatiul era chiar sediul in care se strang semnaturi pentru candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 al Bucurestiului. Politistii locali s-au facut ca nu vad tigarile care inca mai fumegau in scrumiere si au incalcat legea, plecand fara sa aplice vreo sanctiune. O singura persoana a fost legitimata: reclamantul.

VIDEO/FOTOGALERIE O carte de colorat de matematica a strans peste 300.000 de dolari pe Kickstarter

Da, este o carte de colorat si da, a strans mai mult de 300. 000 de dolari pana in prezent pe Kickstarter. :) Ilustratiile sunt insa uimitoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )