Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pierderi de 8 milioane de euro pentru legumicultorii romani, din cauza unei erori politice

Adevărul Adevărul,
Pierderi de 8 milioane de euro pentru legumicultorii romani, din cauza unei erori politice

Legumicultorii romani vor pierde 8 milioane de euro, cam 70% din finantarea europeana, din cauza unei greseli politice. Ministerul Agriculturii a omis sa notifice Comisia Europeana asupra numarului real de legumicultori care au nevoie de sustinere, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Romania primeste 18,5 milioane de euro pentru a distribui fructe, legume si lapte in scoli

Romania beneficiaza din partea UE de 7. 8 milioane de euro pentru distributia de fructe si legume si .

Alti 5 romani din strainatate au decedat din cauza coronavirusului. Bilant: 24

Alti cinci romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand miercuri la 24. De la inceputul pandemiei, 196 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

Romania acceseaza 400 de milioane de euro pentru combaterea impactului socio- economic al pandemiei de Coronavirus

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de COVID - 19 Coronavirus) si la punerea in aplicare a unor masuri in acest scop, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

Orange si Vodafone au achitat marti cele 60 de milioane de euro la bugetul de stat pentru prelungirea licentelor 3G

Furnizorii de servicii de comunicatii Orange si Vodafone au achitat fiecare marti, 31 martie, contravaloarea in lei a sumei de 30 milioane euro pentru prelungirea licentelor pe care le detin in banda de 2100 MHz si in care furnizeaza acum servicii 3G, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, licentele detinute de cei doi furnizori sunt acum valabile pentru perioada 1 aprilie 2020 31 decembrie 2031. Taxele de licenta, in valoare totala de 60 milioane euro, sunt virate catre bugetul de stat.

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania creste la 116

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns vineri la 116. Este vorba despre un barbat de 70 de ani din judetul Mures, care era internat din 1 aprilie. Rezultatul testului pentru coronavirus a venit in ziua decesului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )