Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus. continuă pe Wall-Street Ro

Romania primeste 18,5 milioane de euro pentru a distribui fructe, legume si lapte in scoli

Romania beneficiaza din partea UE de 7. 8 milioane de euro pentru distributia de fructe si legume si .

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Pierderi de 8 milioane de euro pentru legumicultorii romani, din cauza unei erori politice

Legumicultorii romani vor pierde 8 milioane de euro, cam 70% din finantarea europeana, din cauza unei greseli politice. Ministerul Agriculturii a omis sa notifice Comisia Europeana asupra numarului real de legumicultori care au nevoie de sustinere, scrie Mediafax.

Romania acceseaza 400 de milioane de euro pentru combaterea impactului socio- economic al pandemiei de Coronavirus

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de COVID - 19 Coronavirus) si la punerea in aplicare a unor masuri in acest scop, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Orange si Vodafone au achitat marti cele 60 de milioane de euro la bugetul de stat pentru prelungirea licentelor 3G

Furnizorii de servicii de comunicatii Orange si Vodafone au achitat fiecare marti, 31 martie, contravaloarea in lei a sumei de 30 milioane euro pentru prelungirea licentelor pe care le detin in banda de 2100 MHz si in care furnizeaza acum servicii 3G, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, licentele detinute de cei doi furnizori sunt acum valabile pentru perioada 1 aprilie 2020 31 decembrie 2031. Taxele de licenta, in valoare totala de 60 milioane euro, sunt virate catre bugetul de stat.

Fundatia Orange doneaza 400 de mii de euro pentru dotarea sectiilor ATI si achizitia de echipamente de protectie

Fundatia Orange aloca 400. 000 de euro pentru Crucea Rosie Romana, in vederea dotarii cu aparate de ventilatie artificiala a sectiilor ATI din spitale publice din tara, precum si pentru achizitionarea de echipamente de protectie, a anuntat, vineri, operatorul de telecomunicatii Orange.

Seful Amazon, donatie de 100 milioane dolari pentru americanii afectati de criza coronavirus COVID-19

Fondatorul si CEO-ul companiei de comert online Amazon urmeaza sa doneze 100 de milioane de dolari unui fond care se ocupa cu sprijinirea persoanelor afectate de situatia economica dificila provocata de pandemia coronavirus COVID-19, in SUA.

100 miliarde de euro pentru reducerea timpului de lucru, pe timpul Covid 19

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de la Bruxelles. Este vorba despre infiintarea unui fond numit SURE, in valoare de 100 miliarde de euro, din care statele membre vor putea lua imprumut sumele necesare pentru a sustine direct angajatii.

Comisia Europeana aloca trei miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Comisia Europeana mobilizeaza trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a sustine eforturile state.

ING Bank impreuna cu parteneri ONG doneaza 330.000 de euro pentru achizitia de echipamente de protectie

ING Bank Romania impreuna cu partenerii ONG contribuie la reducerea suprasolicitarii sistemului medical cu o donatie totala de 330. 000 euro directionati catre achizitia de echipamente de protectie si teste, dar si catre dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publica, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3151 seconds )