Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pipo C2 Smart este cel mai ieftin smartwatch si nu arata deloc rau

Playtech Playtech,
Pipo C2 Smart este cel mai ieftin smartwatch si nu arata deloc rau

Marile companii s-au imbulzit sa lanseze ceasuri inteligente in ultima perioada, dar toate au aceeasi problema: sunt costisitoare. Din fericire, cei care isi doresc un ceas conectat au acum o alternativa ieftina cu Pipo C2 Smart. Smartwatch-urile cresc in popularitate pe zi ce trece si din ce in ce mai multa lume se gandeste sa-si []. continuă pe Playtech

MWC 2015 LG Watch Urbane este cel mai nou si stilat ceas de la sud-coreeni

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. ACTUALIZARE 3 martie 2015 LG Watch Urbane a fost prezentat la MWC 2015, unde i-a fost demonstrat si optiunea de a controla o masina Audi. Mai jos, avem o galerie foto cu [].

Gica Hagi si-a facut stadion. Regele este cel mai pregatit sa infrunte noile norme din Liga 1

Exasperat ca tot trebuie sa se mute cu Viitorul de pe un stadion pe altul, Gica Hagi si-a construit un stadion pe care va putea juca cu echipa in Liga 1, dn sezonul viitor.

Like? Care este cel mai impartasit continut din eCommerce-ul romanesc

Reprezinta un pol al interesului utilizatorilor si, din aceste statistici, iti poti da seama ce anume cauta utilizatorii intr-o anumita perioada de timp. Instrumentul poate fi folosit si pentru business-ul tau, pentru a realiza ce postari/produse.

Vom schia mai ieftin in Poiana Brasov. Se ieftineste transportul pe cablu

Incepand de luni transportul cu cele doua telecabine, telescaune si gondola va fi mai ieftin. Reducerea este valabila atat in cursul saptamanii cat si in weekend.

Viena este din nou orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Capitala Austriei, Viena, este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, arata studiul pe anul 2015 al companiei de consultanta Mercer.

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

Somajul din Italia, la cel mai ridicat nivel din ultimii 38 de ani

Rata somajului din Italia a urcat, anul trecut, la 12,7% - cel mai ridicat nivel din 1977 pana acum, fata de 12,1% in 2013, arata datele publicate ieri de Institutul National de Statistica Istat), conform Ansa, transmite Agerpres.

Cel mai interesant sistem de operare care nu este Android si iOS

La Mobile World Congress, intr-un colt al celei mai indepartate hale, cel mai mare stand era cel de la Ubuntu. Sistemul de operare bazat pe Linux are o varianta pentru telefoane mobile, dar si primii producatori. Meizu, o firma ambitioasa din China, a dotat un telefon cu asa ceva. Ubuntu Touch e unul dintre cele mai surprinzatoare sisteme de operare de pe piata. O surpriza cu adevarat placuta.

Viena, pentru a 6-a oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii

Viena este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, conform celui mai recent studiu al companiei de consultanta Mercer.

Cel mai inedit model de Blackberry

Fanii brandului de telefonie mobila Blacberry s-au aratat extaziati la vederea unui nou model pe care l-a gandit designerul Andrew Zhilin. Telefonul este patrat si include un touch screen si o tastatura ce se dezvaluie prin rotatia ecranului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )