Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai interesant sistem de operare care nu este Android si iOS

Adevărul Adevărul,
Cel mai interesant sistem de operare care nu este Android si iOS

La Mobile World Congress, intr-un colt al celei mai indepartate hale, cel mai mare stand era cel de la Ubuntu. Sistemul de operare bazat pe Linux are o varianta pentru telefoane mobile, dar si primii producatori. Meizu, o firma ambitioasa din China, a dotat un telefon cu asa ceva. Ubuntu Touch e unul dintre cele mai surprinzatoare sisteme de operare de pe piata. O surpriza cu adevarat placuta. continuă pe Adevărul

Cel mai scump SUV din lume este un tanc de lux

Daca nu aveti ce sa faceti cu 1,1 milioane de dolari, Dartz Prombron ar putea sa va intereseze. Acesta este numele celui mai scump SUV din lume, blindat, cu geamuri anti-glont si interioare de lux, con.

Cel mai usor mod prin care sa achiti factura la Internet si cablu: La UPC platesti cu telefonul

Daca te-ai gandit ca nu ai prea multe locuri in care sa platesti cu telefonul, UPC face un pas inainte si le permite clientilor sa plateasca asa. Clientii UPC Romania, incepand cu sfarsitul lui februarie 2015, vor avea plata prin telefon la dispozitie dreptmodalitate de plata a serviciilor de Internet, televiziune si telefonie. Cei interesati [].

Poate cel mai interesant om pe Internet e un francez care poate crea o situatie incredibila din orice scena banala

Francezul care creeaza cele mai interesante poze e un artist si fotograf care s-a remarcat online prin suprapunerea peste scene banale ale unora clasice. Iata cum arata.

Viena, pentru a 6-a oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii

Viena este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, conform celui mai recent studiu al companiei de consultanta Mercer.

Viena este din nou orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Capitala Austriei, Viena, este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, arata studiul pe anul 2015 al companiei de consultanta Mercer.

Cel mai inedit model de Blackberry

Fanii brandului de telefonie mobila Blacberry s-au aratat extaziati la vederea unui nou model pe care l-a gandit designerul Andrew Zhilin. Telefonul este patrat si include un touch screen si o tastatura ce se dezvaluie prin rotatia ecranului.

Cel mai vizionat film al momentului in Romania

Pelicula Focus, care ii are in rolurile principale pe Will Smith si Margot Robbie este, la ora actuala, filmul favorit al romanilor. Dupa weekend-ul de lansare, Focus a ajuns direct in fruntea box office-ului romanesc.

MWC 2015 LG Watch Urbane este cel mai nou si stilat ceas de la sud-coreeni

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. ACTUALIZARE 3 martie 2015 LG Watch Urbane a fost prezentat la MWC 2015, unde i-a fost demonstrat si optiunea de a controla o masina Audi. Mai jos, avem o galerie foto cu [].

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

Uruguay: 5 ani cu cel mai sarac presedinte

Jose Mujica 79) a fost pana duminica si timp de 5 ani presedintele Uruguay-ului. El si-a capatat o popularitate planetara sub eticheta deloc apreciata de acesta de cel mai sarac presedinte. Cu toate acestea, Pepe cum este el alintat de uruguayeni este un personaj politic atipic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )