Libnet.ro
UNICEF

08:00

Plan de relansare economica: 300 de milioane de euro pentru Fondul Roman de Investitii

Adevărul Adevărul,
Plan de relansare economica: 300 de milioane de euro pentru Fondul Roman de Investitii

Planul de relansare economica, anuntat de Guvern, presupune si infiintarea Fondului Roman de Investitii FRI) si a Bancii Nationale de Dezvoltare BND), ca instrumente financiar-bancare de crestere a capitalizarii si de finantare a investitiilor. continuă pe Adevărul

Marele Plan de Relansare Economica |De unde ia statul miliarde de eurosi pe ce se duc banii

In momente de criza se impun solutii de criza, iar timpul nu e niciodata de partea celor afectati. Este ceea ce experimenteaza acum o lume intreaga, fortat, din cauza pandemiei de.

GUVERNUL A FINALIZAT PLANUL DE RELANSARE ECONOMICA Fondurile europene, vitale pentru restartarea economiei si demararea investitiilor

Guvernul a finalizat intocmirea planului de redresare economica in urma crizei generata de pandemia Covid-19.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor scadea cu 16,5% pana la 401 milioane euro in 2020, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19

In conditii normale economice si sanitare, cheltuielile de publicitate in media din Romania ar fi trebuit sa creasca in acest an pana la 506 milioane de euro, insa din cauza crizei generate de pandemia COVID-19 aceste cheltuieli vor atinge doar 401 milioane euro in acest an, mai putin cu 16,5% decat anul trecut, arata cele mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Spre deosebire de anul trecut, chiar si digitalul va inregistra scaderi, arata raportul anual Media Fact Book.

Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

Noi finantari totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, in valoare de 35 de milioane de euro, lansat marti de un accelerator de afaceri francez.

125 milioane Euro pentru startup-uri IT, de la un investitor Revolut, Glovo, Spotify

Startup-urile IT aflate in faza de crestere vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un nou fond de investitii, de 125 de milioane de euro, lansat, de un investitor in aplicatii utilizate si de romani, ca Revolut, Glovo sau Spotify.

Planul de relansare economica. Bani din elicopter pentru firmele din Romania

Guvernul va da firmelor bani nerambursabili, cunoscuti sub denumirea de helicopter money bani din elicopter), prin planul de relansare economica, ce include si alte masuri pentru companii.

PSD: Liberalii se chinuie de trei luni la un plan de relansare economica si nu reusesc. Le ies in schimb toate tunurile cu masti

PSD sustine, intr-un mesaj postat pe o pagina de socializare, ca liberalii se chinuie de trei luni sa incropeasca un plan de relansare economica si nu reusesc, dar, in schimb, le ies toate tunurile cu masti si alte echipamente sanitare.

inca un pas pentru retehnologizarea reactorului 1 de la Cernavoda: Nuclearelectrica a alocat peste 1,1 milioane de euro pentru studiul de fezabilitate

Nuclearelectrica vrea sa stie care este valoarea maxima a investitiei pentru care Unitatea 1 retehnologizata de la Cernavoda sa ramana competitiva pe piata de energie, in noul ciclu de operare de 30 de ani, si sa realizeze si un studiu de fezabilitate pentru acest proiect de retehnologizare. Pentru aceasta, Nuclearelectrica a demarat in aceasta saptamana o licitatie deschisa, contractul avand o valoare estimata de peste 1,17 milioane de euro.

UE aloca 9 milioane de euro pentru crearea de centre nationale de verificare a informatiilor

Comisia Europeana a lansat o cerere de oferte in valoare de 9 milioane de euro pentru consolidarea a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )