Libnet.ro
UNICEF

22:00

UE aloca 9 milioane de euro pentru crearea de centre nationale de verificare a informatiilor

România Liberă România Liberă,
UE aloca 9 milioane de euro pentru crearea de centre nationale de verificare a informatiilor

Comisia Europeana a lansat o cerere de oferte in valoare de 9 milioane de euro pentru consolidarea a. continuă pe România Liberă

Noi finantari totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, in valoare de 35 de milioane de euro, lansat marti de un accelerator de afaceri francez.

125 milioane Euro pentru startup-uri IT, de la un investitor Revolut, Glovo, Spotify

Startup-urile IT aflate in faza de crestere vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un nou fond de investitii, de 125 de milioane de euro, lansat, de un investitor in aplicatii utilizate si de romani, ca Revolut, Glovo sau Spotify.

Comisia Europeana anunta crearea unor centre nationale de verificare a informatiilor: Avem nevoie de o societate rezilienta si critica

Comisia Europeana anunta crearea unor centre nationale de verificare a informatiilor si a lansat, marti, o cerere de propuneri in valoare de 9 milioane de euro, pentru a-si consolida sprijinul acordat.

9 milioane euro bani europeni pentru verificarea veridicitatii informatiilor si cercetatorilor

Comisia a lansat marti o cerere de propuneri in valoare de 9 milioane EUR pentru a-si consolida sprijinul acordat verificatorilor veridicitatii informatiilor si cercetatorilor. Aceasta va extinde sfera de actiune a Observatorului european al mass-mediei digitale prin instituirea unor centre nationale de verificare a informatiilor. intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale.

IN LUPTA IMPOTRIVA DEZINFORMARII Comisia Europeana va deschide centre nationale de verificare a informatiilor

Comisia Europeana a lansat o cerere de oferte in valoare de 9 milioane de euro pentru a-si consolida sprijinul acordat verificatorilor veridicitatii informatiilor si cercetatorilor, asa cum este prevazut in recenta comunicare privind consolidarea actiunilor impotriva dezinformarii, a anuntat marti intr-un comunicat executivul comunitar, conform Agerpres.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor scadea cu 16,5% pana la 401 milioane euro in 2020, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19

In conditii normale economice si sanitare, cheltuielile de publicitate in media din Romania ar fi trebuit sa creasca in acest an pana la 506 milioane de euro, insa din cauza crizei generate de pandemia COVID-19 aceste cheltuieli vor atinge doar 401 milioane euro in acest an, mai putin cu 16,5% decat anul trecut, arata cele mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Spre deosebire de anul trecut, chiar si digitalul va inregistra scaderi, arata raportul anual Media Fact Book.

UE ofera 10 milioane de euro pentru promovarea produselor agroalimentare afectate de criza

Comisia Europeana a lansat marti cereri de propuneri suplimentare pentru a sprijini activitatile de promovare ale producatorilor agroalimentari cei mai afectati de criza actuala.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a spus ca bugetul anual al Primariei este de 600 milioane euro pe an. Sa explice de ce s-a angajat prin bugetul votat de Consiliul General ca va avea venituri de 1,5 miliarde de euro

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR pentru functia de primar al Capitalei, semnaleaza, intr-o postare pe Facebook, faptul ca actualul edil general, Gabriela Firea a afirmat ca bugetul Bucurestiului es.

Fond de investitii de 820 milioane dolari pentru startup-uri IT, de la un cofondator Facebook cu radacini romanesti

Startup-urile IT vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de capital de risc de 820 de milioane de dolari, lansat, marti, de firma de investitii B Capital Group, fondata de Eduardo Saverin, unul dintre cofondatorii retelei sociale Facebook, antreprenor brazilian care are si unele radacini romanesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )