Libnet.ro
UNICEF

11:45

Planeta Petrila - in competitia celui mai mare festival internatioal de film documentar

Hotnews Hotnews,
 Planeta Petrila - in competitia celui mai mare festival internatioal de film documentar

Cel mai nou documentar semnat de regizorul Andrei Dascalescu, Planeta Petrila a fost inclus in competitia Festivalului International de Film Documentar din Amsterdam - IDFA 2016. Cel mai mare eveniment mondial dedicat documentarelor se va desfasura luna viitoare, in perioada 16-27 noiembrie. continuă pe Hotnews

Oligarhii din Fidesz, in spatele suspendarii celui mai mare cotidian din Ungaria?

Vestea incetarii aparitiei de pe o zi pe alta a cotidianului de stanga Nepszabadsag, ziar cu cel mai mare tiraj din Ungaria, i-a socat nu numai pe angajatii redactiei a caror activitate a incetat imediat, ci si opinia publica interna si internationala. Opozitia din Ungaria, o parte a societatii civile si cititorii cotidianului presupun ca este o manevra cu implicarea indirecta a Guvernului Fidesz si a premierului Viktor Orban.

Aparitia celui mai important ziar de opozitie din Ungaria a fost suspendata. Proteste in strada

Publicarea celui mai important cotidian de opozitie ungar, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata proprietarul sau, grupul Mediaworks, starnind ingrijorari cu privire la libertatea pr.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 30.000 de locuitori, are propriul serviciu de evidenta a persoanelor

Cea mai mare comuna din Romania - Floresti din judetul Cluj - va avea peste o saptamana propriul Serviciu Public de Evidenta a Persoanelor. Serviciul va deservi 30. 279 de cetateni ai comunei Floresti si ai satelor apartinatoare, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in Cluj-Napoca pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Neurologi: Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin si alimentatie dezechilibrata

Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin, alimentatie dezechilibrata si ore multe petrecute in fata calculatorului.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, si-a suspendat activitatea; angajatii vorbesc de un puci

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a anuntat ca isi suspenda activitatea, iar mai multi jurnalisti si politicieni de opozitie au pus decizia pe seama presiunilor guvernamentale, relateaza BBC News.

Informare meteo: Ploile revin in cea mai mare parte a tarii. La munte, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta alte trei zile de vant, ploi si ninsori la munte, incepand cu dimineta zile de marti, 11 octombrie. Ploile vor fi abundente la inceput in jumatatea sudica a teritoriului, iar incepand din a doua parte a zilei de marti mai ales in est, sud-est si la munte.

Chinezii vor sa construiasca cel mai mare avion spatial

Interesul pentru explorarea spatiala cu scop comercial se afla pe o panta ascendenta si din ce in ce mai multe agentii fac demersuri serioase in acest sens. Poate ca Virgin Intergalactic, care a primit deja licenta pentru operare, a acaparat atentia media in sectorul turismului spatial, dar si chinezii au planuri mari: pana in 2020, [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )