Libnet.ro
UNICEF

10:15

Planurile de viitor ale lui Traian Basescu. Ce a declarat despre o posibila functie de PREMIER: As fi EXTRAORDINAR

Antena3 Antena3,
Planurile de viitor ale lui Traian Basescu. Ce a declarat despre o posibila functie de PREMIER: As fi EXTRAORDINAR

Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa terminarea mandatului vrea sa creasca un partid care sa aiba ca obiectiv modernizarea statului si cresterea competitivitatii Romaniei, el aratand ca nu se. continuă pe Antena3

Antonescu: Traian Basescu vede ca Iohannis este cheia blocajului din USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns, miercuri seara, acuzatiilor de imaturitate ale presedintelui Traian Basescu la adresa sa si a presedintelui PSD Victor Ponta, scrie Digi24. Traian Basescu.

Traian Basescu la TVR1: Am fost de acord cu largirea bazei de impozitare/ Orice reducere de CAS ne mareste deficitul bugetului asigurarilor sociale/ Nu ma pregatesc pe prim ministru desi as fi extraordinar de bun

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri seara, la emisiunea lui Moise Guran la Biziday TVR1), despre masurilefiscale menita sa reduca deficitul de la bugetul asigurarilor sociale sustinand ca acesta imprumuta de la bugetul de stat circa 3 miliarde de euro, pe care va trebui sa-i dea si inapoi. Despre scaderea CAS. undeva, in partea a doua a anului. Numai ca va trebui sa ne gandim ca o reducere de 1, 2, 3 procente aplicata anul acesta va insemna caetva sute de milioane de euro. Deci, anul acesta te poti juca cu deficitul, daca discutam de un 800 de milioane, gasesti mijloace sa-l compensezi, dar la anul avem o problema mare pentru ca nu mai e pe 6 luni, e pe 12. Mai tare ma ingrijoreaza taxa pe consum decat taxa pe munca, asa cum e ea acum, a declarat presedintele. vezi in text dialogul spumos dintre moderator si presedinte si calculele facute cu creionul.

Traian Basescu, despre raportul Schengen: Toate institutiile au facut progrese, mai putin Parlamentul

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca raportul Schengen pentru Romania este unul bun pentru majoritatea institutiilor statului, mai putin pentru.

Traian Basescu, despre raportul Schengen: Toate institutiile au facut progrese, mai putin Parlamentul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca raportul Schengen pentru Romania este unul bun pentru majoritatea institutiilor statului, mai putin pentru.

Traian Basescu le scrie presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, cerandu-le sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului

Presedintele Traian Basescu le-a trimis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, solicitandu-le, in virtutea atributiei constitutionale de a veghea la buna functionare a autoritatilor publice, sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului. In contextul in care Avocatul Poporului este o institutie esentiala in cadrul democratiei constitutionale, nu este justificata prelungirea unei situatii de interimat ce afecteaza buna functionare a mecanismului constitutional de protectie a drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, arata seful statului, in scrisoare. Ecaterina Teodorescu ocupa interimar functia de Avocat al Poporului din 20 decembrie 2013, dupa demisia lui Crisu Anastasiu.

VIDEO Traian Basescu, despre evolutiile din Ucraina, Moldova si Bosnia: Avem un risc major de destabilizare in regiune. Ponta si Antonescu, chiar nu sunteti responsabili?

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca regiunea in care se afla Romania se confrunta cu un risc major de destabilizare, avand in vedere evolutiile in Ucraina, referendumurile locale din Republica Moldova si situatia din Bosnia Hertegovina si le-a solicitat liderilor coalitiei de guvernare, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa dea dovada de responsabilitate si stopeze actuala criza guvernamentale de orgolii, pentru a nu inscrie si Romania in aceasta eticheta de instabilitate.

Presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat la postul B1 TV, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Traian Basescu: Nu e departe ziua in care voi face plangere penala pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu este invitat la postul B1 TV, unde vorbeste despre criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Traian Basescu: Din memorandumul semnat cu Huawei am inteles foarte bine de ce vrea Ponta STS la Guvern; pot fi elemente de adaugat intr-o plangere penala

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca a lecturat memorandumul semnat de Guvern, in noiembrie 2013, cu compania chineza Huawei si ca a inteles astfel de ce vrea premierul Victor Ponta sa treaca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) in subordinea Executivului. Potrivit sefului statului, premierul a facut un joc murdar pe seama securitatii nationale din cauza acestor obligatii asumate si aprobate prin memorandum cu Huawei.

Traian Basescu cere demisia Marianei Campeanu in urma acuzatiilor legate de pensionarea sotului ei. Ministrul sustine ca este victima unui linsaj mediatic

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a trimis un comunicat de presa in care sustine ca ancheta despre pensionarea sotului sau a avut drept unic scop denigrarea, demnitarul adaugand ca analizeaza posibilitatea de a da in judecata autorii. Presedintele Traian Basescu cere demisia ministrului Muncii daca sotul ei a fost pensionat medical in mod ilegal si daca e adevarat ca sotul ei poate merge fara insotitor si isi plimba nepotii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )