Libnet.ro
UNICEF

05:15

Antonescu: Traian Basescu vede ca Iohannis este cheia blocajului din USL

B1 B1,
Antonescu: Traian Basescu vede ca Iohannis este cheia blocajului din USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns, miercuri seara, acuzatiilor de imaturitate ale presedintelui Traian Basescu la adresa sa si a presedintelui PSD Victor Ponta, scrie Digi24. Traian Basescu. continuă pe B1

Crin Antonescu: Afirmatia lui Basescu privind criza artificiala - pertinenta; vede ca Iohannis este cheia blocajului

Liderul PNL Crin Antonescu a calificat miercuri seara, la Digi24, drept pertinenta afirmatia presedintelui Traian Basescu privind existenta unei crize artificiale, punctand ca acesta a observat ca numirea lui Klaus Iohannis in Guvern este cheia blocajului.

Crin Antonescu: Traian Basescu este inamicul PNL, pentru ca a actionat ca inamic al democratiei

Crin Antonescu a afirmat luni ca Traian Basescu este inamicul PNL, deoarece a actionat in repetate randuri ca inamic al democratiei, dupa ce seful statului afirmase, cu putin timp in urma, ca in randul liberalilor se afla foarte multi oameni de stanga.

Traian Basescu: Klaus Iohannis ar fi un mare castig in JAI

Preseditnele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca liberalul Klaus Iohannis ar fi un mare castig pentru Romania in Consiliul de Justitie si Afaceri.

Traian Basescu: Klaus Iohannis ar fi un mare castig in JAI (VIDEO)

Preseditnele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca liberalul Klaus Iohannis ar fi un mare castig pentru Romania in Consiliul de Justitie si Afaceri.

Traian Basescu: Florin Georgescu este unul dintre artizanii electoratei. Nu vreau sa sune Ponta ca sa ceara BNR sa bage sau sa scoata lei pe piata

Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a fost unul dintre artizanii electoratei, a afirmat presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune desfasurata la postul B1 TV.

VIDEO Traian Basescu: Ii propun public premierului sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier, ar debloca lucrurile. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul

Fac un apel la cei doi lideri ai USL sa revina la ratiune, nici unii nici altii nu vor sa se desparta, dar au orgolii si nu stiu cine pierde. Ii propun public premierului sa cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier, ar debloca lucrurile. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul. E foarte usor pentru analisti sa introduca si Romania intr-o zona de instablitate pentru ca Ponta si Antonescu nu gasesc o solutie sa dea orgoliile jos si sa gaseasca o solutie. Apelul meu public e sa gaseasca rapid o formula rezonabila, nu e niciun capat de tara daca Iohannis va fi vicepremier, a declarat presedintele Traian Basescu, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Antonescu si Ponta sunt amandoi toxici pentru Romania/ Este foarte posibil sa depun plingere pentru abuz in serviciu pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca USL nu se va rupe, in conditiile in care Victor Ponta si Crin Antonescu au inteles ca, intr-o astfel de eventualitate, ar pierde amandoi: primul ar ramane cu o majoritate la limita iar cel de-al doilea ar pierde conducerea partidului. Intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei, seful statului i-a caracterizat pe cei doi drept toxici pentru democratia din Romania si l-a acuzat pe Victor Ponta ca este manipulat de Dan Voiculescu.

LIVE TEXT Traian Basescu: Antonescu si Ponta sunt amandoi toxici pentru Romania/ Este foarte posibil sa depun plingere pentru abuz in serviciu pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu este invitat, de la ora 11. 00, la emisiunea Evenimentul Zilei transmisa de B1 TV. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii.

VIDEO Traian Basescu, despre evolutiile din Ucraina, Moldova si Bosnia: Avem un risc major de destabilizare in regiune. Ponta si Antonescu, chiar nu sunteti responsabili?

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca regiunea in care se afla Romania se confrunta cu un risc major de destabilizare, avand in vedere evolutiile in Ucraina, referendumurile locale din Republica Moldova si situatia din Bosnia Hertegovina si le-a solicitat liderilor coalitiei de guvernare, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa dea dovada de responsabilitate si stopeze actuala criza guvernamentale de orgolii, pentru a nu inscrie si Romania in aceasta eticheta de instabilitate.

Iliesiu, PNL: Am suficiente semnale ca o alianta a liberalilor cu Traian Basescu nu este un zvon

Senatorul PNL Sorin Iliesiu sustine, ca un nou argument pentru inlocuirea lui Crin Antonescu din fruntea PNL ar fi faptul ca acesta va face o alianta politica cu presedintele Traian Basescu, se arata intr-o noua scrisoare deschisa adresata membrilor partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )