Libnet.ro
UNICEF

06:15

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Antena3 Antena3,
Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si tusea unui barbat. A incremenit de spaima, dar cand s-a intors groaza a fost si mai mare. Si asta pentru ca,. continuă pe Antena3

Romania ideala a Coalitiei pentru Familie: O femeie cu doi copii nu a fost primita la un cinema din Bucuresti - Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult?

O mama a trecut printr-o situatie absolut revoltatoare atunci cand a mers cu cei doi copii ai sai la cinematograful unui mall din Bucuresti. Raluca Zdrobis a cerut un pachet Family, dar vanzatoarea nu a vr.

Fost primar din Bucuresti, mosie ascunsa pe Valea Prahovei. Edilul a achizitionat proprietatea pe numele soacrei

Fostul primar al sectorului 6 Cristian Poteras ar avea o proprietate de sapte hectare in Valea Prahovei, pe care si-a amenajat-o in perioada 2004-2012 prin intermediul soacrei sale, scrie Rise.

Cladiri istorice din Bucuresti, scoase la vanzare

Monumentele arhitecturale ale Capitalei sunt scoase la vanzare! Cine vrea sa aiba o casa ca in povesti poate cumpara cladiri care adapostesc candelabre din bronz, lifturi sau chiar buncare antiatomice. Se.

O tanara din Bucuresti, talharita langa casa: Am simtit ca sunt urmarita si ceva se va intampla. Cazuri de acest fel au loc, asa ca aveti grija! (FOTO)

Numarul infractiunilor pare ca a explodat in Romania. Dupa zeci de cazuri de violuri si furturi, a aparut un nou caz de talharie, in Bucuresti. O tanara a povestit ca a fost atacata pe o strada din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2384 seconds )