Libnet.ro
UNICEF

06:00

in plina pandemie de coronavirus, a aparut un nou miliardar

Antena3 Antena3,
in plina pandemie de coronavirus, a aparut un nou miliardar

Un nou miliardar a aparut, in plina pandemie de coronavirus. continuă pe Antena3

Cum se desfasoara activitatea Parlamentului in plina pandemie de coronavirus Sedinta pilot la care au fost prezenti deputatii si presa

Dupa cinci saptamani in care parlamentarii au lucrat doar in regim online, joi o parte dintre senatori si deputati s-au intors la munca. Este vorba de presedintii Camerelor, liderii de grup si sefii de comisiilor de specialitate care sunt prezenti fizic in salile de plen iar restul alesilor voteaza tot in regim online, de acasa. in conditii stricte activitatea este reulata partial dar noutatea consta in faptul ca este prima sedinta, la care presa are acces.

Ce angajari a facut Spitalul Judetean Mehedinti in plina pandemie de coronavirus

In aceasta perioada, cand unitatile medicale au nevoie de intariri, la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin s-au angajat, fara concurs, juristi si ingineri.

Doi fosti ofiteri sirieni de informatii ai regimului Assad, acuzati de crime impotriva umanitatii in Germania. Prima infatisare a avut loc in plina pandemie

Doi fosti ofiteri sirieni de informatii au aparut joi in fata unei instante din Germania sub acuzatia de crime impotriva umanitatii in primul proces international de acest gen cu privire la torturarea prizonierilor politici de catre regimul lui Bashar al-Assad in Siria, relateaza AFP.

SRI, avertisment pentru romani in plina pandemie de COVID-19: Un virus informatic preia accesul la datele din aplicatiile bancare si poate extrage informatii despre aplicatiile de mesagerie si posta electronica (VIDEO)

Infractorii cibernetici profita din plin de pandemia de coronavirus. Servicul Roman de Informatii SRI) avertizeaza ca hackerii au gasit o noua metoda de a obtine acces la conturile si corespondenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )