Libnet.ro
UNICEF

01:05

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Hotnews Hotnews,
 PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, reactie dupa ce Klaus Iohannis a retrimis Codurile in Parlament: Pentru romani este cea mai proasta veste posibila

Victor Ponta a criticat gestul presedintelui Klaus Iohannis, de a retrimite in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, spunand ca pentru acest gest exista doar doua posibile.

Victor Ponta, lovitura surpriza pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta raspunde refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a promulga Codul Fiscal si de a-l retrimite in Parlament. Si o face cu munitie de la Palatul Cotroceni. Ce spunea consilierul prezidential Cosmin.

Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal, atacata din PNL

Liberalul Varujan Vosganian ataca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a cere reexaminarea codului fiscal. Fostul ministru de Finante publica un studiu bazat pe analiza ultimilor ani, in care argumenteaza ca.

VIDEO. Ministrul Finantelor l-a intrebat pe presedinte cand promulga Codul Fiscal. Ce i-a raspuns Klaus Iohannis

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a intrebat, vineri dimineata, pe seful statulu cand adopta Codul Fiscal. Replica presedintelui Klaus Iohannis a venit imediat - Vedem mai tarziu.

Klaus Iohannis, intrebat de Eugen Teodorovici daca va promulga Codul Fiscal: Vedem mai tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a intrebat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce noul ministru al Transporturilor a depus juramantul de investitura, daca va promulga sau nu Codul Fiscal.

Klaus Iohannis retrimite Codul Fiscal in Parlament. Cere o analiza riguroasa a impactului bugetar

Klaus Iohannis a respins astazi noul Cod Fiscal si l-a retrimis Parlamentului spre reexaminare, invocand faptul ca actul normativ poate fi pus in aplicare numai dupa o riguroasa analiza a implicatiilor asupra bugetului consolidat.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de numire a lui Iulian-Ghiocel Matache in functia de ministru al Transporturilor. Matache este a doua optiune a lui Victor Ponta pentru sefia acestui minister, dupa ce presedintele Iohannis a respins o prima nominalizare - Mihai Fifor, invocand lipsa de expertiza si experienta manageriala ale acestuia.

Klaus Iohannis a plecat la Belgrad: Romania sprijina Serbia pentru aderarea la UE. Dorim o colaborare mai stransa pe tema minoritatilor nationale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca astazi intr-o vizita oficiala in Serbia, la invitatia presedintelui Tomislav Nikolic. Seful statului va discuta cu liderii politici de la Belgrad despre aderarea Serbiei la UE si despre problemele romanilor din statul vecin.

Ponta: Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal este o decizie politica si o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei

Respingerea de catre presedintele Klaus Iohannis a noului Cod Fiscal este o greseala, crede Victor Ponta, avand in vedere ca a fost asteptat de societatea romaneasca si agreat de mediul de afaceri. in plus,.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )