Libnet.ro
UNICEF

11:00

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

B1 B1,
PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat. continuă pe B1

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa declaratiile jignitoare la adresa romanilor din diaspora

Partidul National Liberal este de parere ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate.

Partidul M10 cere demisia ministrului Ioan Rus

Partidul M10 cere demisia imediata din functie a ministrului Ioan Rus calificand drept inacceptabila si ofensatoare declaratia Ministrului Transporturilor referitoare la muncitorii romani plecati in strainatate si la familiile acestora ramase in tara.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus: Daca pica Guvernul, Romania pierde peste doua miliarde de euro

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD CExN), ca o schimbare de majoritate ar bloca fonduri pentru Romania in valoare de doua miliarde de.

PNL: Ioan Rus jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor, trebuie sa demisioneze azi!

PNL spune ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate, liberalii afirmand ca daca acesta ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intregul executiv si implicit de premierul Ponta.

Victor Ponta: Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisa, joi, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: Imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe cineva, sustinand ca intentia sa era sa semnaleze o situatie grava.

PMP cere demisia de dezonoare a ministrului Transporturilor: Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie

PMP cere demisia ministrului Transporturilor Ioan Rus pentru declaratiile prin care ii insulta pe romanii din diaspora. Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie, cum nu ne-am fi asteptat nici de la oameni fara educatia si studiile lui Ioan Rus, arata PMP intr-un comunicat de presa.

Ioan Rus: Am sa cer primului ministru sa imi accepte demisia

Dupa declaratiile pe care le-a facut la un post de televiziune jignind romanii plecati peste hotare, ministrul Ioan Rus a sustinut in direct la Antena 3 ca ii va cere premierului sa ii accepte demisia. Asta.

Ludovic Orban despre afirmatiile lui Ioan Rus: Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD

Prim-vicepesedintele PNL Ludovic Orban a criticat, joi, afirmatiile lui Ioan Rus, ministrul demisionar al Transporturilor, potrivit caruia romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ii solicit premierului Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD pentru gravele declaratii facute de un ministru din Cabinetul sau si unul dintre liderii importanti ai PSD. Ponta ar trebui sa il excluda pe Rus din PSD, a declarat Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )