Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban despre afirmatiile lui Ioan Rus: Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban despre afirmatiile lui Ioan Rus: Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD

Prim-vicepesedintele PNL Ludovic Orban a criticat, joi, afirmatiile lui Ioan Rus, ministrul demisionar al Transporturilor, potrivit caruia romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ii solicit premierului Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD pentru gravele declaratii facute de un ministru din Cabinetul sau si unul dintre liderii importanti ai PSD. Ponta ar trebui sa il excluda pe Rus din PSD, a declarat Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Presedintele FADERE, despre afirmatiile lui Ioan Rus: Analizam posibilitatea de a-i face plangere penala (VIDEO)

Presedintele FADERE, Daniel Tecu, a afirmat ca exista posibilitatea de a-i face plangere penala fostului ministru de Transporturi, Ioan Rus. imi este greu sa cred ca unui politician atat de vechi in politic.

Ludovic Orban, despre mitingul social-democratilor: PSD nu poate sa mai schimbe impresia penibila produsa

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca PSD nu poate sa mai schimbe impresia penibila produsa prin anuntarea unei contr-manifestatii, care aminteste de mineriade, prin anularea acesteia.

Ludovic Orban, despre amenintarea lui Victor Ponta de a face plangere penala liberalilor: Realizarea de adunari publice in care sa iti exprimi pozitii publice e un drept constitutional

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a catalogat drept o nebunie amenintarea premierului Victor Ponta de a face plangere penala liderilor liberali daca vor scoate oamenii in strada la motiunea de cenzura,.

Ludovic Orban: ii solicit premierului sa isi prezinte scuze pentru afirmatiile facute de Ioan Rus

Ludovic Orban a declarat, joi, de la Palatul Parlamentului, ca demisia lui Ioan Rus nu este suficienta si ca acesta ar trebui sa fie dat afara din PSD dar si ca partidul trebuie sa prezinte scuze.

VIDEO Declaratie halucinanta a unui ministru din Guvernul Ponta despre romanii din strainatate. Ioan Rus:Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, a facut - cu doua zile inainte de motiunea de cenzura care vizeaza votul romanilor din diaspora - o declaratie socanta despre muncitorii romani din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva!.

Monica Macovei, despre jignirile aduse de ministrul Ioan Rus diasporei: Jignirea romanilor din strainatate a devenit strategie guvernamentala

Declaratiile lui Ioan Rus au starnit un scandal monstru la Bucuresti. intreaga clasa politica s-a aratat revoltata de afirmatiile ministrului Transporturilor adresate romanilor plecati la munca in.

Jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor. Liberalii ii cer demisia lui Ioan Rus

Liberalii ii cer demisa Ministrului Transporturilor. Prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca dupa o astfel de gafa Rus ar trebui sa plece si din tara, nu doar din Guvern. PNL spune ca ministrul.

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat.

Ioan Rus, dupa ce a spus despre muncitorii romanii din strainatate ca acasa copiii se fac golani si nevasta curva: Exista si astfel de situatii. Declaratia se referea la posibiliatea ca romanii sa se poata intoarce acasa (VIDEO)

Ministrul Transporturulor, Ioan Rus, a oferit o serie de lamuriri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, cu privire la declaratiile despre muncitorii romani din strainatate si.

100 de minute. Serban Nicolae: Nu exista justificari pentru atitudinea lui Ioan Rus

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a explicat, in editia de joi a emisiunii 100 de minute, ca este inadmisibila afirmatia lui Ioan Rus si exista in tot partidul o preocupare fata de subiect. Exista o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )