Libnet.ro
UNICEF

09:00

PMP cere demisia de dezonoare a ministrului Transporturilor: Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie

Hotnews Hotnews,
 PMP cere demisia de dezonoare a ministrului Transporturilor: Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie

PMP cere demisia ministrului Transporturilor Ioan Rus pentru declaratiile prin care ii insulta pe romanii din diaspora. Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie, cum nu ne-am fi asteptat nici de la oameni fara educatia si studiile lui Ioan Rus, arata PMP intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit la Palatul Victoria

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit, joi dupa-amiza, la Palatul Victoria, pentru a vorbi cu premierul Victor Ponta, despre scandalul iscat dupa declaratiile ministrului, informeaza B1 TV. Dupa ce ministrul.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre muncitorii romani din strainatate si familiile lor: Pentru 1.500 de euro salariu, copiii se fac golani acasa si nevasta curva (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a facut o declaratie socanta la adresa familiilor romanilor care sunt plecati la munca in strainatate. Cu doua zile inainte de motiunea de cenzura care vizeaza votul.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus: Daca pica Guvernul, Romania pierde peste doua miliarde de euro

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD CExN), ca o schimbare de majoritate ar bloca fonduri pentru Romania in valoare de doua miliarde de.

Zero kilometri de autostrada, zero kilometri de cale ferata: Mandatul ministrului demisionar Ioan Rus

Ioan Rus a demisionat de la ministerul Transporturilor in urma declaratiilor facute miercuri seara la Digi 24 si pleaca dupa un an in care Romania nu a mai avansat cu nici macar un kilometru de autostrada.

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat.

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de.

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa declaratiile jignitoare la adresa romanilor din diaspora

Partidul National Liberal este de parere ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate.

PNL ii cere demisia lui Rus deoarece jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor

PNL spune ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate, liberalii afirmand ca daca acesta ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intregul executiv si implicit de premierul Ponta, potrivit unui comunicat remsi azi redactiei de catre Departamentul de Comunicare al liberalilor.

Victor Ponta: Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisa, joi, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Reactia unui blogger facut golan de Ioan Rus: N-am furat, n-am dat in cap, nu am fete la produs si nici nu fac tranzactii de organe

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functia pe care o detinea, dupa ce a declarat ca romanii plecati in strainatate trimit acasa bani, iar copiii devin golani si nevestele, curve. in urma unei reactii impresionante pe social media, ministrul a plecat. Un cunoscut blogger din Alba Iulia a publicat un video in cadrul campaniei suntgolan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )