Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL va cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Turcan: Daca va fi nevoie, sesizam CCR

Adevărul Adevărul,
PNL va cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Turcan: Daca va fi nevoie, sesizam CCR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, anunta ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca, daca va fi necesar, PNL va sesiza Curtea Constitutionala. continuă pe Adevărul

PNL va cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Turcan: Daca va fi nevoie, sesizam CCR. Reactia PSD

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, anunta ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca, daca va fi necesar, PNL va sesiza Curtea Constitutionala.

Raluca Turcan: Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Luam in cauza sesizarea la CCR

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie, intr-o postare pe Facebook, ca liberalii vor cere invalidarea mandatului de deputat al presedintelui PSD Liviu Dragnea, in baza prevederii din Regulamentul Camerei Deputatilor care spune ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca exista o condamnare definitiva pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral. Turcan precizeaza ca PNL va vota in plenul Camerei pentru invalidare si are in vedere sesizarea Curtii Constitutionale.

Nicusor Dan: Ne vom opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea

Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta duminica, pe pagina sa de Facebook, ca parlamentarii Uniunii Salvati Romania se vor opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, condamnat pentru frauda electorala. Nicusor Dan adauga ca Declaratia lui Florin Iordache, avocatul PSD, ca incompatibilitatea intre mandat si condamnarea pentru fraude in alegeri nu se refera la trecut mi se pare de un ridicol absolut. Dar la ce fraude se poate referi regulamentul Camerei Deputatilor, la cele din viitor?.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Vom vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Daca va fi nevoie, PNL sesizeaza CCR. PSD ii ataca pe liberali: Se fac de ras. Reactiile ALDE si USR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea .

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, anunta masuri contra sefului PSD: Vom vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Daca va fi nevoie, PNL sesizeaza CCR. Reactia lui Florin Iordache (PSD): Se fac inca o data de ras

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea .

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, anunta masuri contra sefului PSD: Vom vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Daca va fi nevoie, PNL sesizeaza CCR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea .

Liviu Dragnea risca sa nu intre in Parlament

Regulamentul Camerei ii sanctioneaza pe cei condamnati pentru fraude electorale ------------ *ACTUALIZARE 11:06 Turcan: Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea; daca va fi nevoie, vom sesiza CCR Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca liberalii vor pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea, si vor vota in consecinta. Raluca Turcan precizeaza ca, daca PSD va avea castig de cauza la votul din Parlament, atunci liberalii iau in calcul si sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR). ------------ Liderul PSD, Liviu Dragnea, ales deputat de Teleorman, risca sa ramana in afara Parlamentului, deoarece Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca respectivul a fost condamnat definitiv pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral, scrie News. ro.

Florin Iordache, despre initiativa PNL de a-i invalida mandatul lui Liviu Dragnea: se fac inca o data de ras

Presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, considera ca liberalii, prin intentia de a solicita invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, se fac inca o data de ras .

Nicusor Dan anunta ca USR va vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca deputatii USR se vor opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, pentru ca a fost condamnat pentru frauda electorala.

Dragnea: Sistemul e speriat de o posibila ascensiune a mea. De ce nu initiaza PNL o lege prin care sa nu mai folosesc numele Liviu Dragnea?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, faptul ca nu-si poate explica de ce exista o atitudine ostila fata de el, venita atat din partea PNL si USR, dar si din alte parti, Sistemul fiind speriat de o posibila ascensiune a liderului social-democrat daca ar ajunge in fruntea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )