Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pokemon Go, noua arma a candidatilor la Casa Alba Hillary Clinton si Donald Trump de a-si atrage votanti VIDEO

Adevărul Adevărul,
Pokemon Go, noua arma a candidatilor la Casa Alba Hillary Clinton si Donald Trump de a-si atrage votanti VIDEO

Echipele de campanie ale celor doi candidati la Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump, recurg la jocul Pokemon Go, adevarat fenomen mondial, in incercarea de a atrage noi alegatori, mai ales cei mai tineri, sau pentru a-si difuza mesajele, transmite marti AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump, acuzatii socante! Miliardarul american sustine ca Hillary Clinton este diavolul in persoana

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a trecut la un alt nivel in ceea ce priveste jignirile la adresa rivalei sale, candidatul democrat Hillary Clinton, miliardarul american.

Hillary Clinton a urcat in sondaje, dupa Conventia Democrata

Hillary Clinton a urcat cu patru puncte procentuale in sondaje dupa Conventia Democrata si are un avans de 7% in fata lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba, arata un sondaj dat publicitatii luni de CBS News, relateaza Reuters.

Donald Trump reactioneaza dupa ce Barack Obama a afirmat ca nu este calificat sa fie presedinte: Hillary Clinton a dovedit ca nu este calificata pentru orice functie guvernamentala

Presedintele american Barack Obama a afirmat marti ca Donald Trump, candidatul republican in cursa electorala pentru Casa Alba, nu este calificat pentru functia de sef al statului. Replica lui Tr.

Alegeri SUA 2016. Calculatoarele echipei de campanie a lui Clinton, piratate in atacurile cibernetice asupra democratilor

Reteaua de calculatoare folosita de echipa de campanie a candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, a fost piratata in cadrului unui atac cibernetic mai amplu asupra organizatiilor politice ale Partidului Democrat, au declarat pentru Reuters surse apropiate cazului.

Sondaj: Hillary Clinton il devanseaza cu 7% pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, informeaza AFP, potrivit Agerpres. La finalul Conventiei Partidului Republican, care s-a desfasurat chiar inaintea celei a Partidului Democrat, Trump si Clinton se aflau la egalitate in sondajele de opinie.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton vrea sa recupereze voturile muncitorilor albi, tentati aparent de promisiunile lui Trump

Candidata Partidului Democrat american la presedintia SUA, Hillary Clinton, si sotul ei, ex-presedintele Bill Clinton, strabat in acest weekend asa-numitul Rust Belt american, care se intinde pe o distanta de aproape 1. 000 km, de la Philadelphia la Columbus, capitala statului american Ohio, cu scopul de a nu abandona voturile electoratului muncitor alb republicanului populist Donald Trump, informeaza AFP, preluata de agerpres. ro.

Leonardo DiCaprio va gazdui o strangere de fonduri pentru campania lui Hillary Clinton

Actorul Leonardo DiCaprio si-a trecut numele pe lista celebritatilor de la Hollywood care au luat decizia de a gazdui evenimente speciale, organizate sub forma unor strangeri de fonduri in beneficiul campaniei lui Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, care vor avea loc pe 8 noiembrie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

Donald Trump, atac la Hillary Clinton: Ea e diavolul

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, a numit-o diavol pe candidata democrata Hillary Clinton, la care pana acum s-a referit cu formula escroaca.

Alegeri SUA 2016. Familia Simpson il ironizeaza pe Donald Trump si o sprijina pe Hillary Clinton VIDEO

Marge si Homer Simpson, protagonistii serialului animat Familia Simpson/ The Simpsons, s-au pus de acord si au promis ca vor vota pentru Hillary Clinton la urmatoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite, potrivit unui nou videoclip lansat de 20th Century Fox. Acel clip independent, intitulat 3am, a fost publicat pe YouTube, informeaza bbc. com.

Hillary Clinton si Donald Trump, parodiati in Familia Simpson: Marge si Homer s-au pus de acord si au anuntat pe cine vor vota (VIDEO)

Cunoscutul serial american Familia Simpson intervine in campania electorala din SUA. Marge si Homer Simpson s-au pus de acord si au promis ca vor vota pentru Hillary Clinton potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )