Libnet.ro
UNICEF

16:30

Politia britanica i-a identificat pe doi dintre atacatorii din centrul Londrei - FOTO

Antena3 Antena3,
Politia britanica i-a identificat pe doi dintre atacatorii din centrul Londrei - FOTO

Politia britanica a anuntat, luni, ca Rachid Redouane si Khuram Shazad Butt au fost identificati drept doi dintre autorii atacului terorist de sambata din centrul Londrei, in urma caruia sapte. continuă pe Antena3

Politia britanica a anuntat numele a doi dintre atacatorii din Londra. Ei locuiau in cartierul Barking, unde au fost arestate alte 12 persoane. Unul era pakistanez, cu cetatenie britanica

Politia a anuntat identitatea a doi dintre atacatori. Este vorba despre Khuram Shazad Butt and Rachid Redouane, amandoi din Barking, situat in estul Londrei. Numele celui de-al treilea atacator nu a fost anuntat.

Autoritatile britanice i-au identificat pe doi dintre atacatorii londonezi drept Khuram Butt si Rachid Redouane

Autoritatile britanice au anuntat luni seara identitatea a doi dintre cei trei teroristi, care au condus in urma cu doua zile o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, inainte de a-i ataca cu mai multe cutite pe trecatorii din zona Borough Market. Cei doi atacatori au fost identificati drept Khuram Butt si Rachid Redouane, relateaza BBC si Reuters.

Atentatul de la Londra: Autoritatile britanice i-au identificat pe doi dintre atacatori drept Khuram Butt si Rachid Redouane

Autoritatile britanice au anuntat identitatea a doi dintre cei trei teroristi care au intrat in urma cu doua seri cu o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, iar apoi i-au atacat cu cutite pe trecatorii din zona Borough Market. Cei doi atacatori au fost identificati drept Khuram Butt si Rachid Redouane, relateaza BBC si Reuters, citeaza News. ro.

Alerta la Manchester. Politia britanica a gasit o masina ce ar putea fi importanta in ancheta privind atentatul din 22 mai

Politia britanica a anuntat vineri ca a evacuat o zona din centrul Manchesterului, dupa ce a identificat o masina care ar putea fi importanta pentru ancheta privind atentatul din 22 mai, relateaza Reuters.

Atentatul din Londra: Noi perchezitii si arestari operate de politia britanica

Politia britanica a efectuat luni, in zori, doua noi perchezitii, in cadrul anchetei privind atentatele teroriste de samabata seara din Londra, revendicate de gruparea Stat Islamic, si a arestat mai multe persoane, scrie AFP.

Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Politia britanica cauta o adresa in East Ham, intr-un cartier din estul Londrei, a declarat un fotograf Reuters duminica, relatand ca exista un cordon in fata cladirii si un numar mare de politisti, potrivit Reuters.

VIDEO. Ministerul de Externe INFIRMA informatiile din presa britanica, potrivit carora doi romani ar fi fost retinuti, la Londra, in legatura cu atentatul de pe Podul Londrei

13: Ministerul de Externe a precizat, luni, intr-un comunicat remis redactiei, ca informatiile din presa britanica, potrivit carora doi romani ar fi fost retinuti de politisti pentru implicare in atacul de pe Podul Londrei, nu se confirma.

Atentatul de la Londra: Doi dintre atacatori au fost identificati de autoritatile britanice (FOTO)

Doi dintre cei trei atacatori ai atentatului de la Londra au fost identificati de autoritatile britanice. Khuram Butt si Rachid Redouane sunt doi dintre cei care au intrat cu furgoneta in pietonii de pe London.

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti realizat anul trecut de Channel 4 si chiar ar fi incercat sa ajunga in Siria sa lupte pentru Statul Islamic,.

VIDEO Tabloidele britanice afirma ca unul dintre atacatorii de sambata a aparut intr-un documentar intrand intr-o altercatie cu politia dupa ce a desfasurat steagul ISIS intr-un parc londonez

Tabloidele britanice sustin ca unul dintre teroristii implicati in atacul din Londra, un musulman cunoscut de prietenii sai drept Abz a a aparut anul trecut intr-un documentar de anul trecut privind jihadistii britanici si a fost implicat intr-o altercatie - filmata - cu politia dupa ce a desfasurat steagul ISIS in parcul Regent din capitala britanica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )