Libnet.ro
UNICEF

01:06

Atentatul din Londra: Noi perchezitii si arestari operate de politia britanica

Hotnews Hotnews,
 Atentatul din Londra: Noi perchezitii si arestari operate de politia britanica

Politia britanica a efectuat luni, in zori, doua noi perchezitii, in cadrul anchetei privind atentatele teroriste de samabata seara din Londra, revendicate de gruparea Stat Islamic, si a arestat mai multe persoane, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Dan Mihalache, dupa atentatul din Londra: Sunt in tara, am fost nas / Mi-a stricat un pic seara

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat, pentru gandul. info, ca se afla in tara in momentul atentatelor din Londra, precizand ca a fost nas, iar evenimentele din capitala britanica i-au stricat un pic seara.

Dan Mihalache va cere MAE ca romanul care a aruncat cu lazi in teroristii din Londra sa fie decorat de Romania

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat luni, la Antena 3, ca va discuta cu Ministerul de Externe sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis ca romanul Florin Morariu, numit erou in Marea Britanie dupa ce ar fi aruncat cu lazi in autorii atacului din Londra, sa fie decorat, relateaza News. ro. El a precizat ca va discuta si cu autoritatile britanice ca Morariu sa beneficieze de protectie, dupa ce el a acuzat ca se simte amenintat.

Dupa atacurile din Londra, un jurnalist britanic a provocat ISIS sa-l ucida. Ce suma vor primi jihadistii, daca il omoara

Dupa atacurile teroriste din Londra, un jurnalist britanic a propus sa fie ucis de militantii ISIS pentru suma de 50. 000 de lire. Andre Walker a starnit furie dupa ce a postat pe Twitter.

Prima victima a atentatului terorist din Londra este o canadianca (FOTO)

Prima victima a atentatului terorist din Londra este o canadianca, pe nume Christine Archibald. Tanara a lucrat in diverse centre pentru a ajuta persoanele fara adapost din Canada, iar dupa ce l-a.

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti realizat anul trecut de Channel 4 si chiar ar fi incercat sa ajunga in Siria sa lupte pentru Statul Islamic,.

Romanul-erou din Londra lamureste misterul BASCHETULUI folosit in lupta cu teroristii (VIDEO)

Florin Morariu, brutarul roman care a intervenit sambata noapte in lupta contra teroristilor din Londra, spunea in filmarea care a facut inconjorul planetei ca - afara de facalet,.

VIDEO Imagini virale cu un barbat care merge calm, la brat cu prietena si cu o halba de bere in mana, in mijlocul oamenilor care fug in timpul atentatului din Londra

O inregistrare video cu un barbat care merge calm, la brat cu prietena lui si tinand in cealalta mana o halba cu bere, in timp ce in jurul sau oamenii fug in mijlocul atentatului terorist din Londra, de sambata seara, au devenit virale, unii vazand in ele un simbol al sfidarii la adresa terorismului, scrie The Telegraph.

FOTO. Persoanele musulmane din Londra au iesit pe strazi, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor: Gruparea Stat Islamic va pierde, iubirea va invinge. Predicator: Am venit sa ne aratam dragostea, in numele lui Dumnezeu si al lui Allah

Femei cu capul acoperit au iesit, duminica, pe strazile din Londra, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor de sambata spre duminica, soldate cu moartea a sapte persoane si ranirea altor 48, dintre care 21 in stare critica. Totodata, Consiliul Musulman din Marea Britanie a condamnat atacul. Astfel, secretarul general Harun Rashin Khan s-a declarat ingrozit si revoltat de initiativa atacatorilor.

Romanul care a filmat scenele de teroare din Londra s-a batut cu atacatorii: Le-am dat in cap cu doua navete. Oamenii se calcau in picioare, tipau

Romanul care a filmat atacul din Londra a povestit pentruactual de clujca era la munca, la brutarie, cand atacatorii au inceput sa injughie oamenii pe strada. Acesta a relatat cum el si colegii lui au iesit in strada si au bagat oamenii disperati in brutarie, pentru a-i pune la adapost. Mai mult, potrivit acestuia, i-a si lovit pe agresori.

GALERIE FOTO. Atacurile teroriste din Londra, in imagini: Oamenii merg ingroziti pe strazi, politistii alearga cu pistoalele scoase

Agentia Reuters a publicat, pe site-ul oficial, imagini surprinse sambata noaptea, in timpul atacurilor teroriste din Londra. Ele surprind oameni paralizati de frica, oameni care se imbulzesc si politisti care se mobilizeaza , pe strazi, cu armele la vedere, pentru a actiona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )