Libnet.ro
UNICEF

15:45

Politia din Harghita scrie versuri despre cei care incalca legea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia din Harghita scrie versuri despre cei care incalca legea

Ca o modalitate de a-i atentiona pe cei care incalca legea, Inspectoratul de Politie Judetean Harghita emite comunicate de presa insotite de cateva versuri umoristice care rezuma faptele celor implicati. continuă pe Ziarul Bursa

Politia din Harghita scrie versuri despre cei care incalca legea

Ca o modalitate de a-i atentiona pe cei care incalca legea, Inspectoratul de Politie Judetean Harghita emite comunicate de presa insotite de cateva versuri umoristice care rezuma faptele celor implicati.

Inspectoratul Judetean de Politie Harghita scrie comunicate despre infractori in versuri (VIDEO)

Inspectoratul Judetean de Politie Harghita a gasit cea mai buna metoda de a comunica public incidentele si deciziile zilnice. Agentul sef al Centrului de presa din institutie Gheorghe Filip scrie comunicatele.

Cand epoletii isi dau intalnire cu inspiratia. Infractorii din Harghita, dojeniti prin versuri

Si politistii s-au nascut poeti. Iar versurile lor ajung la presa. Unul dintre angajatii biroului de presa al Inspectoratului de Politie Harghita si-a propus sa expuna in versuri pline de har faptele.

California: Carantina pentru cei care au avut contact cu bolnavi de Ebola

Statul american California a ordonat plasarea in carantina timp de 21 de zile a tuturor persoanelor care se intorc din tarile africane cele mai afectate de epidemia de Ebola si care au avut contact cu cei afectati de febra hemoragica.

in Romania nu se impune introducerea screening-ului pentru cei care vin din zonele afectate de Ebola

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, azi, la Mioveni, ca in Romania nu se impune, in acest moment, introducerea screeningului la intrarea in tara a persoanelor care vin din zonele afectate de virusul Ebola, transmite Agerpres.

Raed Arafat: In Romania nu se impune introducerea screening-ului pentru cei care vin din zonele afectate de Ebola

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat sambata, la Mioveni, ca in Romania nu se impune, in acest moment, introducerea screeningului la intrarea in tara a persoanelor care vin din zonele afectate de virusul Ebola.

Ponta, despre legea care interzice presei sa faca dezvaluiri din dosare de coruptie: Este vorba despre informatii nepublice. Presa are voie sa faca ce fac toti cetatenii tarii

Premierul Victor Ponta a comentat miercuri seara adoptarea de catre Guvern a legii care interzice presei sa dezvaluie informatii din dosare publice, aratand ca in amendamentul propus de senatorul PSD Serban.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )