Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia face controale la 28 de centre de panificatie din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Politia face controale la 28 de centre de panificatie din Bucuresti

Politistii controleaza, marti dimineata, 28 de centre de panificatie din Bucuresti. Oamenii legii verifica daca sunt respectate normele si vor sa vada actele de provenienta ale. continuă pe Antena3

Controale la centre de panificatie din Capitala: Politistii au intocmit zece dosare penale

Zece dosare penale pentru evaziune fiscala au fost intocmite in urma controalelor facute de politistii bucuresteni, marti, la peste 30 de centre de panificatie, cu acelasi prilej fiind date sanctiuni de.

ROSIA MONTANA: A zecea zi de proteste. Oamenii au blocat bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti.

15: Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Ca si luni, in jurul orei 22. 45, peste 200 de protestatari au plecat din zona fantanii de la Universitate si au ocupat ambele sensuri de circulatie ale bulevardului Regina Elisabeta. Cordoanele de jandarmi s-au repozitionat pe bulevard la capetele portiunii ocupate de manifestanti, .

Bucuresti: Perchezitii la brutarii si patiserii, pentru a vedea daca se aplica TVA-ul de 9%

Perchezitii de amploare au loc marti dimineata, la societati comerciale de panificatie din Bucuresti. Politia Capitalei controleaza si verifica, marti dimineata, mai multe societati comerciale, cu.

Locuinta din Bucuresti a secretarului de stat Valentin Soneriu a fost sparta.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, a constatat abia duminica seara, cand s-a intors acasa, ca butucul de la usa era spart si lucrurile ii erau ravasite. Politia a venit imediat la fata locului insa a constatat ca din locuinta nu lipsesc bunuri. Secretarul de stat Valentin Soneriu locuieste intr-o casa RAAPPS din sectorul 2 al Capitalei. Sesizarea a fost primita in jurul orei 00. Politistii Sectiei 6 au facut cercetarea la fata locului si urmeaza sa .

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8. Manifestatia incepe la ora 17.00 in Piata Universitatii din Bucuresti si in zeci de orase din tara si strainatate. Si-au anuntat prezenta mii de participanti

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 17. 55 La protest au venit si multi studenti la medicina, imbracati in halate albe. Ora 17. 45 In Piata Universitatii protesteaza circa 300 de persoane. Manifestantii sunt impartiti in doua grupuri, unul la fantana de la Facultatea de Arhitectura, altul in fata Teatrului National. Ei scandeaza: Tradarea de tara in aur se masoara, Nu corporatia face legislatia, Anulati legea distrugerii Rosia Montana acum, Uniti, salvam Rosia Montana, Sanatate da, cianura nu, Romania, trezeste-te!. Protestatarii bat in peturi, iar o parte dintre ei poarta camasi sau tricouri albe. De asemenea, ei au zeci de pancarte si mai multe steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

Cat costa cea mai scumpa gradinita din Bucuresti

Daca la stat inscrierile pentru gradinite s-au incheiat, la privat inca se pot face inscrie copii. Doar in Capitala, sunt aproximativ 4. 000 locuri, potrivit estimarilor Inspectoratului Scolar, iar preturile variaza de la cateva sute de.

Imaginea asta, surprinsa in traficul din Bucuresti, i-a innebunit pe straini. Am vrea si noi femei ca ale voastre

N-avem drumuri, n-avem parcari, dar suntem fruntasi atunci cand vine vorba de femei frumoase. Lucru pe care l-au remarcat toti strainii care au venit in tara noastra. Imaginea aceasta, surprinsa in Bucuresti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )