Libnet.ro
UNICEF

14:01

Politistii au dat amenzi de peste doua milioane de lei si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 90.000 de lei, in Vinerea Mare

România Liberă România Liberă,
Politistii au dat amenzi de peste doua milioane de lei si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 90.000 de lei, in Vinerea Mare

Politistii au aplicat amenzi in valoare totala de peste doua milioane de lei in Vinerea Mare, in locuri aglomerate, in preajma bisericilor si pe principalele drumuri nationale si autostrazi, scrie news. ro. continuă pe România Liberă

Pagube de peste doua milioane de lei reclamate de minister la constructia soselei spre Sarmizegetusa Regia

Ministerul Dezvoltarii a stabilit ca firma care a construit soseaua dintre Costesti si Sarmizegetusa Regia a efectuat lucrari neeligibile in valoare de peste doua milioane de lei. Proiectul a fost realizat cu finantare de la Uniunea Europeana, iar Consiliul Judetean Hunedoara este beneficiar al investitiei.

Politistii au dat amenzi de 2,38 milioane de lei si au confiscat bunuri de 90.000 de lei

Politistii au aplicat sanctiuni in valoare totala de 2,38 milioane de lei si au confiscat bunuri in valoare de 90. 000 de lei, in urma a aproape 500 de controale facute, in Vinerea Mare, in locuri aglomerate si pe principalele drumuri nationale si autostrazi, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Afacere cu produse apicole: Vanzari de peste 10 milioane de lei

Afacerea cu produse apicole i-a adus companiei ApiLand din Baia Mare venituri de aproape 11 milioane lei in 2016, cele mai vandute produse fiind polenurile crude, laptisorul de matca, pastura de albine si mierea de Manuka. Acestia se concentreaza in.

Peste 40 de milioane de lei pentru spitale de la Consiliul Judetean

Cea mai mare parte din suma merge pentru reabilitarea Corpului B al Spitalului Judetan Clinic de Urgenta Brasov. Si Maternitatea primeste bani pentru dotari pentru ca anul acesta se termina lucrarile reabilitare, iar unitatea va avea o alta fata. Bani pentru investitii a primit si Spitalul de Pediatrie.

FP cere ca SNN sa plateasca dividende suplimentare de 452 milioane lei din rezerve

Fondul Proprietatea FP), actionar minoritar al Nuclearelectrica SNN), vrea ca producatorul de energie sa aloce pentru dividende 107,24 milioane lei din rezultatul de anul trecut, ceea ce inseamna 99% din profitul net, si alocarea a inca 452 milioane lei din profiturile realizate in anii anteriori si nerepartizate actionarilor.

Statul a luat cu imprumut 600 milioane lei printr-o emisiune pe cinci ani

Ministerul Finantelor a vandut joi obligatiuni de stat in valoare de 600 milioane lei 132,8 milioane euro), scadente la 8 martie 2022, in linie cu suma programata, pentru care bancile vor primi un randament mediu anual de 2,77%, arata datele publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Fondul de Garantare a platit 177 milioane lei catre creditorii Astra, Carpatica si Forte

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a anuntat joi ca a aprobat, pana la 31 martie 2017, 39. 642 cereri de plata ale creditorilor celor trei asiguratori aflati in faliment Astra, Forte Asigurari si Carpatica Asig. si a efectuat plati in valoare de 177 milioane lei.

Industria berii asigura venituri de peste 500 milioane euro anual la bugetul de stat

Volumul pietei berii locale s-a mentinut, in 2016, la 15,8 milioane de hectolitri, nivel atins si in 2015, ponderea productiei locale ramanand la peste 97% din consumul intern, potrivit Juliei Leferman, director general al Asociatiei Berarii Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )