Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ponta: Am acceptat demisia lui Rus din functia de ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Am acceptat demisia lui Rus din functia de ministru

ACTUALIZARE 16:27 Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook prin care isi exprima regretul privind situatia generata de declaratiile domnului Ioan Rus, prim-ministrul transmitand ca ministrul Transporturilor si-a asumat raspunderea si i-a prezentat liderului PSD demisia din minister. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus.

Ce spune Ponta dupa demisia lui Rus

Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu! .

Victor Ponta: Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisa, joi, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Rupert Murdoch DEMISIONEAZA din functia de director al 21st Century Fox

Rupert Murdoch intentioneaza sa demisioneze din functia de director general al companiei media 21st Century Fox, anunta surse citate de NBC News, conform Mediafax. intr-un gest anticipat, Rupert Murdoch, in.

PNL ii cere demisia lui Rus deoarece jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor

PNL spune ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate, liberalii afirmand ca daca acesta ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intregul executiv si implicit de premierul Ponta, potrivit unui comunicat remsi azi redactiei de catre Departamentul de Comunicare al liberalilor.

Guvernul Turciei A DEMISIONAT. Presedintele Erdogan a acceptat demisia cabinetului

Presedintele Turciei, Recep Tayip Erdogan, a acceptat, marti, demisia guvernului Ahmet Davutoglu. Premierul demisionar va ramane in functie pana la formarea unui nou cabinet, la cererea lui Erdogan. Dem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )