Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus. continuă pe Hotnews

Mihai Gadea: Cei care cer demisia lui Victor Ponta sa ceara si demisia lui Christine Lagarde, de la FMI

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a adus in discutie, luni seara, o idee care a scapat majoritatii, cand vine vorba de cazul Ponta. Cei care cer demisia lui VP acum ar trebui sa.

Ponta: Am acceptat demisia lui Rus din functia de ministru

ACTUALIZARE 16:27 Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook prin care isi exprima regretul privind situatia generata de declaratiile domnului Ioan Rus, prim-ministrul transmitand ca ministrul Transporturilor si-a asumat raspunderea si i-a prezentat liderului PSD demisia din minister.

Victor Ponta: Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisa, joi, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Aproape 500 de persoane au protestat la Cluj, cerand demisia lui Victor Ponta

Aproape 500 de persoane au protestat, joi seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, scandand Jos Ponta si cerand demisia premierului Victor Ponta, participantii, care au pancarte cu mesaje si impotriva fostului ministru Ioan Rus, pornind apoi intr-un mars prin centrul municipiului.

Cristian Preda: E foarte bine ca Rus a demisionat! E un model pe care il poate urma si Victor Ponta

Eurodeputatul PPE, Cristia Preda, a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca demisia ministrului Transporturilor poate fi un model pentru premierul Victor Ponta. E foarte bine ca Rus a demisionat! E un model pe.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )