Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, atac la Iohannis dupa respingerea propunerii de la Transporturi: Iohannis e competent sau ce?

România Liberă România Liberă,
Ponta, atac la Iohannis dupa respingerea propunerii de la Transporturi: Iohannis e competent sau ce?

Victor Ponta: M-am obisnuit cu chestia asta de la Traian Basescu. Iohannis e profesor de istorie, e competent sau ce? Ma indoiesc ca Iohannis este specialist in Transporturi. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, atac la Iohannis: A facut o greseala

Nu ma asteptam nici la respingerea pe care a facut-o astazi cu Fifor. Cred ca a fost o greseala. Iohannis a respins nejustificat. Gestul sau e pur politic si nejustificat, a spus Victor Ponta, la B1 TV.

LukOil, scrisoare catre Klaus Iohannis, dupa sechestru de doua miliarde de euro pus de procurori pe conturile companiei

Presedintele concernului LukOil,Vagit Alekperov, a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i acestuia sa asigure o ancheta transparenta in ceea ce priveste LukOil Romania, scrie Digi 24. Dupa.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul spaniol Mariano Rajoy: in ultimii 10 ani comertul dintre Romania si Spania s-a dublat. Salut acordul realizat de Grecia cu Eurogrupul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu premierul spaniol Mariano Rajoy in Spania. Iohannis a multumit premierului spaniol pentru efortul depus de acesta de a ajunge la intalnire, in situatia in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )