Libnet.ro
UNICEF

07:15

LukOil, scrisoare catre Klaus Iohannis, dupa sechestru de doua miliarde de euro pus de procurori pe conturile companiei

B1 B1,
LukOil, scrisoare catre Klaus Iohannis, dupa sechestru de doua miliarde de euro pus de procurori pe conturile companiei

Presedintele concernului LukOil,Vagit Alekperov, a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i acestuia sa asigure o ancheta transparenta in ceea ce priveste LukOil Romania, scrie Digi 24. Dupa. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul spaniol Mariano Rajoy: in ultimii 10 ani comertul dintre Romania si Spania s-a dublat. Salut acordul realizat de Grecia cu Eurogrupul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu premierul spaniol Mariano Rajoy in Spania. Iohannis a multumit premierului spaniol pentru efortul depus de acesta de a ajunge la intalnire, in situatia in care.

Seful Lukoil Rusia ii scrie lui Klaus Iohannis pentru a cere o intalnire in care sa fie discutate problemele sensibile ale activitatii curente

Presedintele Lukoil, miliardarul ruso-azer Vagit Alekperov, solicita, intr-o scrisoare transmisa lui Klaus Iohannis, o intalnire cu acesta pentru a discuta problemele sensibile ale activitatii curente, dupa ce autoritatile din Romania au pus sechestru pe doua miliarde de euro pe conturile companiei.

Klaus Iohannis: Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

Klaus Iohannis s-a aratat foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti, exprimandu-si convingerea ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi intr-o buna zi in Uniune si in comuniune. Presedintele regreta ca nu este in tara, pentru a ii primi pe acestia la Palatul Cotroceni. Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Din pacate, nu voi fi in tara si nu ii pot intampina la Palatul Cotroceni, dar fiti convinsi ca mi-ar fi facut o reala placere, a scris, duminica, pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis, referindu-se la cei circa 1. 000 de tineri care au pornit, in 5 iulie, din Chisinau spre Bucuresti, dupa Marea Adunare Nationala, mergand pe jos intr-o incercare de a reface Marsul lui Stefan cel Mare.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit de regele Spaniei, Felipe al VI-lea

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Zarzuela de catre regele Spaniei, Felipe al VI-lea, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in aceasta tara, informeaza Agerpres. Klaus si Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, catre tinerii care au reconstituit Podul de Flori la Ungheni: Vom fi impreuna nu doar in Uniune, ci si in comuniune

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu poate sa-i intampine la Palatul Cotroceni pe tinerii unionisti care au pornit pe jos de la Chisinau spre Bucuresti in Marsul lui Stefan cel Mare.

Klaus Iohannis: Sunt impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Sunt convins ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi nu doar in Uniune, ci si in comuniune

Presedintele Klaus Iohannis a postat duminica pe Facebook un mesaj adresat participantilor la marsul pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova, organizat duminica. Seful statului se declara impresionat de.

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Nationala a Frantei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, ca intre cele doua tari exista o lunga si bogata traditie.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu la vizita in Spania

In timpul vizitei oficiale pe care au facut-o recent in Spania, unde s-au intalnit cu Regele Felipe al VI-lea si cu Regina Letitia, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu! .

Carmen si Klaus Iohannis, portret idilic in El Mundo: Ei inca traiesc o pasiune absoluta

El Mundo scrie, in editia electronica de luni, ca presedintele Klaus Iohannis si sotia sa formeaza un cuplu atipic pe scena politica [] desi sunt impreuna de 32 de ani si nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, ei inca traiesc o pasiune absoluta. Klaus Iohanis si prima doamna au efectuat prima vizita de stat in Spania, la invitatia regelui Felipe al VI-lea, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis: Nu poate exista o Europa divizata intre nord si sud, intre tarile euro si non-euro

Iohannis a transmis multumiri Spaniei pentru deschiderea cu care romanii sunt primiti in aceasta tara. Astazi, relatia dintre noi are fundamente intarite. Ma refer la comunitatea de romani din Spania. Cei aproximativ un milion de concetateni ai nostri care traiesc, studiaza si muncesc aici contribuie la dezvoltarea Spaniei, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )