Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ponta si Cacarau se au din nou ca fratii. Radu Banciu: Doi semecherasi lamentabili (VIDEO)

B1 B1,
Ponta si Cacarau se au din nou ca fratii. Radu Banciu: Doi semecherasi lamentabili (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lume alui Banciu despre impacarea anului in politica: Victor Ponta si Crin Cacarau Antonescu se au din nou ca. continuă pe B1

Gigi Becali, IMITAT magistral de Radu Banciu: Eu nu dau bani pe o bucata de piatra. Sa intervina DNA in licitatia pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Radu Banciu l-a imitat din nou pe Gigi Becali, cand acesta s-a enervat pentru ca ginerele unui important lider politic i-a propus sa cumpere Cumintenia Pamantului. Cineva, nu.

Radu Banciu, despre falimentul presei scrise din Romania: Ea isi merita soarta pentru ca nu a facut nimic in societate, decat s-a prostituat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu situatia grava din presa scrisa din Romania, afirmand ca aceasta isi merita falimentul pentru ca nu au.

Minciuna Digi24. Radu Banciu: Colaboram cu ei si le-am spus ca nu au stiri 24 din 24. Apoi a venit cutremurul. La 2 dimineata nu era nici dracul in redactie si s-a aratat cu degetul spre sigla (VIDEO)

Radu Banciu a comanetat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre gluma pe care Tariceanua facut-o la TVR-ul televiziunilor private Digi24. E asa gluma:.

Un fost liberal, refugiat in Dubai pentru a scapa de inchisoare. Radu Banciu: Sta la hotel si numara cash-ul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emsiunii Lume alui Banciu despre tupeul interlopului Alin Simota, refugiat in Dubai pentru a scapa de.

Radu Banciu: Sefa liberala nu a avut succes nici macar cu prezentatoarea de la Realitatea TV. Cum am fi fost noi reprezentanti in politica de una ca Denise Rifai? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca jurnalista Denise Rifai a refuzat propunerea Alinei Gorghiu de a intra in PNL. Alina.

Adrian Mutu va fi din nou tata

Fostul fotbalist roman Adrian Mutu, numit recent manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat sambata seara, pe Facebook, ca va fi din nou tata, pentru a patra.

Adrian Mutu va fi din nou tata

Fostul fotbalist roman Adrian Mutu, numit recent manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat sambata seara pe pagina sa de Facebook ca va fi din nou tata, pentru a patra oara.

Momente grele pentru Alexandru Arsinel. Actorul ar putea ajunge din nou pe masa de operatie

Este un actor indragit de mii de romani, dar Alexandru Arsinel trece din nou prin momente grele. Actorul, in varsta de 77 de ani, risca sa ajunga din nou pe masa de operatie din cauza unor.

Oana Roman, din nou in fata altarului

La aproape 4 ani de la nunta, Oana Roman se pregateste sa paseasca din nou in fata altarului! Vedeta si sotul ei s-au hotarat sa isi reinnoiasca juramintele, iar evenimentul se.

Dosarul Micul Regat: Copiii de la gradinita unde au fost maltratati de cadrele didactice, dusi din nou la audieri (VIDEO)

Copiii de la gradinita Micul Regat din Constanta sunt adusi din nou cu mandat la audieri. Fara sa tina cont ca au fost maltratati de cei care ar fi trebuit sa aiba grija de ei, judecatorul de caz nu se.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )