Libnet.ro
UNICEF

21:45

Oana Roman, din nou in fata altarului

Antena3 Antena3,
Oana Roman, din nou in fata altarului

La aproape 4 ani de la nunta, Oana Roman se pregateste sa paseasca din nou in fata altarului! Vedeta si sotul ei s-au hotarat sa isi reinnoiasca juramintele, iar evenimentul se. continuă pe Antena3

Dosarul Micul Regat: Copiii de la gradinita unde au fost maltratati de cadrele didactice, dusi din nou la audieri (VIDEO)

Copiii de la gradinita Micul Regat din Constanta sunt adusi din nou cu mandat la audieri. Fara sa tina cont ca au fost maltratati de cei care ar fi trebuit sa aiba grija de ei, judecatorul de caz nu se.

Alep este, din nou, tina rusilor. Orasul este vizat de avioanele de lupta ale lui Putin

Estul orasului Alep este, din nou, tinta avioanelor de lupta ale Rusiei, zona fiind controlata de rebeli. Loviturile aeriene au vizat cartierul Bustan al-Qasr.

Gelu Manea cere din nou AGA la Bucur Obor

Gelu Manea, care detine 16,05% din Bucur Obor BUCU), a solicitat, din nou, convocarea actionarilor companiei, dupa ce conducerea complexului i-a respins alte doua solicitari referitoare la Adunarea Generala a Actionarilor din 20 octombrie, unde urmeaza sa se dezbata solutiile privind despagubirea actionarilor furati in 1998-1999 - un program de rascumparare, in urma caruia sa fie improprietariti pagubitii, sau o majorare de capital.

Proiect de lege al UDMR: Cei aflati dupa gratii ar putea fi eliberati conditionat dupa executarea a jumatate din pedeapsa. Pentru fiecare carte scrisa detinutii ar putea scapa din nou de 30 de zile de inchisoare

Cei aflati dupa gratii ar putea fi eliberati conditionat dupa executarea a jumatate din pedeapsa, iar pentru fiecare carte scrisa ar putea scapa din nou de 30 de zile de inchisoare. Cel putin asta arata.

SUA: O balerina isi continua visul, desi corpul i-a fost mutilat de boala: Dupa doi ani, am revenit pe scena. Dansam din nou

O adolescenta din Statele Unite ale Americii si-a pierdut piciorul, insa a continuat sa isi urmeze visul, acela de a fi balerina. Gabi Schull, acum in varsta de 15 ani face balet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )